Ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Νομινίκ Πελικό - Φωτογράφιζε τα εσώρουχα γυναικών κάτω από τις φούστες τους (βίντεο)

Από τη συγκεκριμένη σύλληψη αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του Ντομινικ Πελικό και τον εφιάλτη που ζούσε η σύζυγό του, Ζιζέλ

Τη στιγμή της σύλληψης του Ντομινικ Πελικό έφερε στο φως το Paris Match.

Ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 όταν μέσα σε σούπερ μάρκετ ο Ντομινίκ Πελικό φωτογράφιζε τα εσώρουχα των γυναικών κάτω από τις φούστες τους.

Λίγες ώρες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκαν όλα και η κακοποίηση για μία δεκαετία της συζύγου του, Ζιζέλ,  που τη νάρκωνε για να τη βιάζουν άγνωστοι άνδρες που ψάρευε στο διαδίκτυο.

Μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο του κινητού του σοκαρίστηκαν με τα χιλιάδες βίντεο και φωτο που είχε τραβήξει.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης που αποκάλυψε το γαλλικό Μέσο, Paris Match:

 

Δείτε ακόμα: Η συγκλονιστική κατάθεση της Ζιζέλ Πελικό που νάρκωνε ο σύζυγος για να τη βιάζουν άγνωστοι: «Μέσα μου είμαι ερείπιο» - «Είμαι σαν νεκρή» (βίντεο)

Η υπόθεση πήρε τρομακτική τροπή όταν, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αποκαλύφθηκε ένας σκληρός δίσκος στο σπίτι του που περιείχε φωτογραφίες και βίντεο από τουλάχιστον 92 βιασμούς της συζύγου του, χωρίς τη γνώση της. Ο Πελικό την νάρκωνε με το ισχυρό φάρμακο Temesta, προκειμένου να επιτρέψει σε δεκάδες άνδρες να τη βιάζουν. Τους βιαστές τους έβρισκε μέσω διαδικτύου σε κρυφά fora στα οποία άνοιγε συζητήσεις με τίτλο «Χωρίς να το γνωρίζει».

Διαβάστε ακόμα: Ντομινίκ Πελικό: «Δεν συμφωνούσε για το swinging και γι’ αυτό τη νάρκωσα» - Προκαλεί ο σύζυγος, αν δεν είχε συλληφθεί θα συνέχιζε τους βιασμούς της Ζιζέλ (βίντεο)

Συνολικά 51 άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί από τους 72 οι οποίοι συμμετείχαν στους βιασμούς της και βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ ορισμένοι από αυτούς ήδη παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Το δίκτυο περιλάμβανε επαγγελματίες, όπως δημόσιους υπαλλήλους, νοσοκόμους, στρατιώτες και δημοσιογράφους.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη - σοκ: Ο Ντομινίκ Πελικό είχε "εκπαιδεύσει" έναν από τους βιαστές της γυναίκας του να ναρκώνει και τη δική του - Τις βίαζαν εναλλάξ

Η κόρη του ζευγαριού, Caroline Darian, τον χαρακτήρισε στο δικαστήριο ως έναν από τους μεγαλύτερους σεξουαλικούς θηρευτές των τελευταίων χρόνων. Παρά τα σοβαρά ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Πελικό παραμένει υπό κράτηση, με την υπεράσπισή του να επιμένει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμα: Ο αδερφός του Ντομινίκ Πελικό αποκαλύπτει: «Θυματοποιεί τον εαυτό του για να ελαχιστοποιήσει την ευθύνη του» - «Δεν είχε πει τίποτε για βιασμό»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ