Παύλος, Μαρί Σαντάλ & Νικόλαος μαζί στο Ηρώδειο – «Έδωσαν» το παρών στην βραδιά μνήμης για την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη (φωτό & βίντεο)

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου τους πέτυχε και τους ζήτησε μια φωτογραφία.

Σχεδόν σύσσωμη ήταν η οικογένεια του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Ηρώδειο σε μία βραδιά αφιερωμένη στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τίτλο: "Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φώς".

Είδαμε τον Παύλο, την Μαρί Σαντάλ, τον Νικόλαο, την Άννα Μαρία, καθώς και τον Φίλιππο.


Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου πέτυχε τον Παύλο, τον Νικόλαο και την Μαρί Σαντάλ στο Ηρώδειο και τους ζήτησε μια φωτογραφία.

Αυτοί αμέσως χαμογέλασαν και πόζαραν για την κάμερα.

Στο Ηρώδειο Παύλος - Μαρί Σαντάλ - Νικόλαος: Η σπάνια κοινή εμφάνιση και το γεύμα στην Αθήνα για τα γενέθλια της 56χρονης

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Παύλος: Η συζυγός του, Μαρί Σαντάλ & ο γιος τους, Οδυσσέας έχουν γενέθλια – Τους εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο (φωτό)

Η Μαρί Σαντάλ όπως πάντα ήταν πολύ κομψή.

Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με γαλάζια κεντήματα στο μπούστο.

νικολαος

Ο Παύλος και ο Νικόλαος όπως πάντα ωραία, ευθυτενείς και χαμογελαστοί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η βασιλική οικογένεια είναι στην Ελλάδα γιατί σε κάποιες μέρες θα έχουν τη χαρά να παρευρεθούν στον γάμο της μικρής κόρης του Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας στη Μητρόπολη Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα: Mαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη: Η συγκινητική βραδιά μνήμης αφιερωμένη στο τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από το κατάμεστο Ηρώδειο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ