14χρονη επέστρεψε από το σχολείο και σκότωσε τη μητέρα της: Μετά κάλεσε τον πατριό της να έρθει σπίτι και τον πυροβόλησε - Είχε κάνει χρήση ναρκωτικών (βίντεο)

Η 14χρονη Carly αντιμετωπίζει ισόβια

Η 14χρονη Carly Gregg, κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της, καθηγήτριας γυμνασίου Ashley Smylie, μέσα στο σπίτι τους στο Brandon, MS. στις 19 Μαρτίου, όταν η Smylie ανακάλυψε τη «μυστική ζωή» της κόρης της.

Η Carly όπως φαίνεται στο βίντεο μπαίνει στο σπίτι από την πόρτα της κουζίνας περιφέρεται στα δωμάτια και διακρίνεται να βάζει το χέρι της πίσω από την πλάτη κρατώντας κάτι που αργότερα αναγνωρίστηκε ως πιστόλι 357 Magnum.

Στη συνέχεια πηγαίνει στο μέσα δωμάτιο όπου είναι η μητέρα της και ακούγονται τρεις πυροβολισμοί.

Το κορίτσι επιστρέφει στην κουζίνα παίρνει το τηλέφωνο της μητέρας της και στέλνει μήνυμα στον πατριό της προκειμένου να τον δελεάσει να έρθει σπίτι και να έχει την ίδια τύχη σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

«Πότε θα είσαι σπίτι αγάπη μου;» έγραφε ένα γραπτό μήνυμα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Όταν ο Heath Smylie επέστρεψε στο σπίτι, η Carly τον πυροβόλησε στον ώμο, πριν ο πατριός εξουδετερώσει το κορίτσι και της  πάρει το όπλο.

Ο καθηγητής μαθηματικών του Northwest Rankin High School που πήγαινε το κορίτσι είχε πιάσει την Carly να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ