Χώρισαν Νίκος Παππάς-Βασιλική Σελήνη: Είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης εδώ και δύο χρόνια - Η γνωριμία και η σχέση τους (φωτό)

Είχαν γνωριστεί στο Open όπου εργάζεται η Βασιλική Σελήνη πριν από 5 χρόνια

Χώρισε το ζεύγος Νίκου Παππά και Βασιλικής Σελήνη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso.

Ο χωρισμός επήλθε ύστερα από δύο χρόνια γάμου (το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης) και πέντε χρόνια σχέσης, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό αυτόν.

Η γνωριμία με τη Βασιλική Σελήνη

Ο Νίκος Παππάς και η Βασιλική Σελήνη, που εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open ως news operation manager, είχαν γνωριστεί στα πλατό του τηλεοπτικού σταθμού πριν από πέντε χρόνια και γρήγορα υπήρξε έλξη. 

Νίκος Παππάς, Βασιλική Σελήνη

 

Η σχέση επισημοποιήθηκε με την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης την άνοιξη του 2022, παρουσία των μαρτύρων φίλων τους Ανδρέα Παπατριανταφύλλου και Ζέτας Κατωπόδη, και μάλιστα το ζευγάρι έκανε και πάρτι για να το γιορτάσει.

Νίκος Παππάς, Βασιλική Σελήνη

Στο τότε πάρτι ήταν παρούσες και οι δύο κόρες του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Παντοπούλου, με την οποία είχαν χωρίσει το 2018 αθόρυβα.

Νίκος Παππάς, Βασιλική Σελήνη

 

Μετά τον γάμο το ζευγάρι ταξίδεψε για λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη, ενώ αυτό το διάστημα, από τον γάμο μέχρι τον χωρισμό, ο φακός των φωτογράφων τούς εντόπισε μαζί σε διάφορες εξόδους.

Δείτε ακόμα: Ο Νίκος Παππάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την καλή του - στέλεχος του Open η δεύτερη σύζυγος του πρώην υπουργού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ