Η στιγμή της σύλληψης της 14χρονης δολοφόνου της μητέρας της – Η Carly ψυχρή και κυνική, σκότωσε και μετά έστελνε sms (φωτό & βίντεο)

Η14χρονη Carly Gregg αντιμετωπίζει ποινή 30 ετών

Η δολοφονία από την 14χρονη Carly Gregg της μητέρας της έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ για τον κυνισμό και την απάθεια της κόρης που εκτός από τη μητέρα που πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο σπίτι της, κάλεσε και τον το πατριό της να επιστέψει και τον πυροβόλησε και αυτόν, χωρίς να τον σκοτώσει.

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από χθες που ξεκίνησε η δίκη της έφηβης που αντιμετωπίζει ποινή 30 ετών .

Τελευταίο είναι η στιγμή της σύλληψης από τους αστυνομικούς.

Χωρίς να φέρει καμία αντίσταση η Carly Gregg με χειροπέδες υποβάλλεται σε τεστ για έλεγχο πυρίτιδας στα χέρια. Μάλιστα σε ερώτηση αστυνικού για το πως σκότωσε τη μητέρα της, απάντησε "με όπλο", χωρίς κανένα συναίσθημα.

 

Η Carly Gregg  μετά τη δολοφονία της μητέρας στέλνει με απάθεια γραπτά μηνύματα τόσο στον πατριό της που τον καλεί να έρθει σπίτι με σκοπό να τον σκοτώσει, όπως και προσπάθησε, το πυροβόλησε όταν ήρθε όσο και σε έναν φίλο της που του έγραψε:  "Έχεις δει ποτέ πτώμα; Η μάνα μου είναι εκεί μέσα".

Διαβάστε ακόμα: 14χρονη επέστρεψε από το σχολείο και σκότωσε τη μητέρα της: Μετά κάλεσε τον πατριό της να έρθει σπίτι και τον πυροβόλησε - Είχε κάνει χρήση ναρκωτικών (βίντεο) 

Η Κάρλι Γκρεγκ έχει καταγραφεί από την κάμερα να βηματίζει μέσα στο σπίτι, να βγαίνει εκτός πλάνου και αμέσως μετά να ακούγεται ένας πυροβολισμός και η κραυγή της Άσλεϊ Σμάιλι. Στη συνέχεια, ακούγονται άλλοι δύο πυροβολισμοί.

Με το που επέστρεψε ο Χιθ Σμάιλι, σύζυγος της 40χρονης, στο σπίτι, η έφηβη μητροκτόνος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στον ώμο.

Ο άνδρας κατάφερε να την αφοπλίσει και αφού πάλεψε μαζί της, να της πάρει το όπλο από τα χέρια.

Το μυστικό της 14χρονης που την οδήγησε σε φόνο

Εκείνη τη μέρα, στις 19 Μαρτίου, η μητέρα της, Άσλεϊ Σμάιλι, 40 ετών, καθηγήτρια Μαθηματικών στο σχολείο όπου φοιτούσε η Κάρλι, είχε μάθει το μυστικό της κόρης της.

Μητέρα και κόρη είχαν επιστρέψει στο σπίτι εκείνο το απόγευμα από το σχολείο. Η έφηβη έβγαλε για λίγο τα σκυλιά έξω και εκείνη την ώρα η Άσλεϊ έψαξε το δωμάτιο της κόρης της. Εκεί, βρήκε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Την ίδια μέρα, η 40χρονη μητέρα είχε λάβει πληροφορίες από έναν φίλο της κόρης της ότι η Κάρλι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Ο Εισαγγελέας της κομητείας του Ράνκιν είπε ότι "ο φίλος της Κάρλι που μίλησε στη μητέρα της, ανησυχούσε επειδή η έφηβη κάπνιζε μαριχουάνα, "φτιαχνόταν, είχε καρτοτηλέφωνα για τα οποία η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, και αισθάνθηκε υποχρεωμένος να μιλήσει στην καθηγήτρια".

Η Κάρλι Γκρεγκ κατάφερε να ξεφύγει από τον πατριό της και να το σκάσει από το σπίτι. Αυτές τις μέρες κάθεται στο εδώλιο του δικαστηρίου και την ώρα που προβλήθηκε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ξέσπασε σε κλάματα.

Ο ψυχίατρος Άντριου Κλαρκ που κατέθεσε στη δίκη μίλησε για την κρίση ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η έφηβη. Όπως είπε, η Κάρλι Γκρεγκ λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ακούσει φωνές και έχει προβλήματα κοινωνικοποίησης. "Η Κάρλι ανησυχούσε πολύ για τη γνώμη της μητέρας της, ήθελε να έχει την αποδοχή της. Οι αποκαλύψεις ήταν για αυτή μια τεράστια κρίση" είπε ο ψυχίατρος. Η Κάρλι Γκρεγκ δεν έχει καμία ανάμνηση των πράξεών της, όπως τόνισε.

Ο πατριός της, Χιθ Σμάιλι, είπε στη κατάθεσή του: "Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, ούτε σε ταινία. Δεν ήταν ο εαυτός της και δεν πιστεύω ότι με αναγνώρισε".

Ο Σμάιλι ανέφερε επίσης ότι έχει σταθερή επικοινωνία με την έφηβη και ότι η σχέση τους είναι "καλή".

Η Γκρεγκ δικάζεται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραποίηση στοιχείων. Εφόσον κριθεί ένοχη, θα βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης 30 ετών για όλες τις κατηγορίες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ