Έλενα Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι» - Η ανάρτηση με φόντο την πισίνα που ξεσήκωσε το Twitter - Δείτε σχόλια στο "Χ"

Θύελλα αντιδράσεων για τη φράση «το γιο της πλύστρας να φοβάσαι» που έκανε η Έλενα Ακρίτα

Χαμός στο "Χ" από σχόλια μετά την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα σχολιάζοντας δημοσκόπηση του ΟΡΕΝ το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πέμπτο κόμμα με φόντο πίσω από την τηλεόραση την κλειστή πισίνα.

Στη φωτογραφία φαίνεται μια τηλεόραση με το σχετικό γράφημα, αλλά αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν ότι στο φόντο υπήρχε και μια εσωτερική πισίνα.

Η ίδια η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, ένιωσε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις για την πισίνα αυτή, δύο ώρες μετά την ανάρτηση και αφού τα σχόλια στα social media έπεφταν «βροχή».

Διαβάστε ακόμα: Ομόφωνα η άρση ασυλίας της Έλενας Ακρίτας: Αφορά μήνυση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη για συκοφαντική δυσφήμηση (βίντεο)

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ακρίτα: Οργισμένη αντίδραση για τις χυδαιότητες σε βάρος Κασσελάκη στην Κέρκυρα - «Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου, να διώξουν τα σκουπίδια» (φωτό)

Τα σχόλια στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

 


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ