Elisabeth Taylor: Τι σχέση είχε η εμβληματική star του Hollywood με τον Ross από τα «Φιλαράκια» - Eίχε χαρίσει ένα κολιέ στην μητέρα του

Στοιχείο: Η μητέρα του ήταν μεγαλοδικηγόρος...

Ο αγαπημένος μας Ρος από τα Φιλαράκια είχε την πρώτη του επαφή με το Χόλιγουντ πολύ πριν την δημοφιλή σειρά.

Η μητέρα του ήταν μεγαλοδικηγόρος και συνεργαζόταν με την ελίτ της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ μίλησε στο podcast Origins του Cush Jumbo και είπε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του Αρλίν ήταν «μια μεγάλη, ισχυρή δικηγόρος διαζυγίων» που τελικά εκπροσώπησε την σταρ του Χόλιγουντ Ελίζαμπεθ Τέιλορ. 

Το γραφείο της μητέρα του «έγινε πολύ επιτυχημένο» και αντιπροσώπευε τους επικεφαλής στούντιο και τις συζύγους τους. 

«Η μητέρα μου κατέληξε να εκπροσωπεί την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το παιδικό της είδωλο», είπε ο Σουίμερ. «Επειδή έκανε τόσο καλή δουλειά [για εκείνη], η Ελίζαμπεθ έδωσε ένα από τα προσωπικά της κολιέ ως ένα είδος μπόνους δώρου στη μαμά μου», συνέχισε ο ηθοποιός.

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ δεν ήταν και μια απλή περίπτωση  διαζυγίου, καθώς  παντρεύτηκε οκτώ φορές με επτά διαφορετικούς άντρες. Τον Κόνραντ “Νίκι” Χίλτον Τζούνιορ το 1950, τον Μάικλ Γουίλντινγκ το 1952, τον Μάικ Τοντ το 1957, τον Έντι Φίσερ το 1959, τον Ρίτσαρντ Μπάρτον το 1964 και το 1975, τον γερουσιαστή Τζον Γουόρνερ το 1976 και τον Λάρι Φορτένσκι το 1991. Όλοι οι γάμοι της κατέληξαν σε διαζύγιο, εκτός από τον εκείνον με τον Τοντ, ο οποίος πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1958. 

Ο ηθοποιός δεν διευκρίνισε σε ποιο από τα διαζύγια εκπροσώπησε η μητέρα του την Τέιλορ.

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο κραγιόν: Το πιο διαχρονικό & εμβληματικό καλλυντικό – Σύμβολο αγώνα! – Από την Κλεοπάτρα & τις Σουφραζέτες ως την Elisabeth Taylor (φωτό)

Διαβάστε ακόμα:  Τζόαν Κόλινς-Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Στα νιάτα τους 2 κυρίες που έγραψαν ιστορία στο Χόλιγουντ & στην κομψότητα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ