Η Kate Winslet κατατροπώνει τα στερεότυπα στο χώρο της υποκριτικής: «Ρωτάνε τους άνδρες πως καταφέρνουν να είναι μπαμπάδες & να δουλεύουν; - Όχι!» (βίντεο)

Πάντα σοφή!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet), η οποία υποδύεται τη διάσημη φωτορεπόρτερ Λι Μίλερ (Lee Miller) στη βιογραφική ταινία «Lee», μίλησε σε συνέντευξή της για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος και σχολίασε τα διαφορετικά πρότυπα που ισχύουν για τους άνδρες και τις γυναίκες ηθοποιούς. 

Σύμφωνα με το Deadline, αφορμή ήταν το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lee», όπου ένα μέλος του συνεργείου την συμβούλεψε να καθίσει πιο ίσια για να μη φαίνονται οι ατέλειές της ενώ στη συνέχεια σχολίασε και το γεγονός, ότι η αντίδρασή της χαρακτηρίστηκε «γενναία».

Δείτε το trailer:

«Αλλά είναι ένα πράγμα που μου συμβαίνει αρκετά συχνά τελευταία, όταν οι άνθρωποι θα μου πουν: "Ω, Θεέ μου, ήσουν τόσο γενναία σε αυτή την ταινία, δεν είχες μακιγιάζ και φαίνεσαι πραγματικά κάπως χάλια". Και σκέφτομαι, λέμε στους άντρες: "Ήσουν τόσο γενναίος, που άφησες μούσι;"».

 

«Και μετά υπάρχει ένα άλλο, (που ρωτάνε), πώς συνδυάζεις το να είσαι μητέρα και να κάνεις καριέρα;» συνέχισε η σταρ. «Λέμε, "Πώς συνδυάζεις το να είσαι πατέρας και να κάνεις καριέρα"; Θέλω να πω, πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη δυναμική».

Τόνισε με αυτά τα λόγια την ανισότητα στις ερωτήσεις που απευθύνονται σε γυναίκες σχετικά με το πώς συνδυάζουν την καριέρα με τη μητρότητα, κάτι που σπάνια γίνεται στους άνδρες.

Διαβάστε ακόμα: Kate Winslet: «Έτσι έγινα ξανά σέξι & ανέβασα την λίμπιντο μου - Τι πήρα & επανήλθε ο ερωτισμός στο κρεβάτι με το σύντροφό μου» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Γουίνσλετ: «Όταν ήμουν νέα μου έλεγαν να συμβιβαστώ με ρόλους χοντρού κοριτσιού - ρωτούσαν τον ατζέντη μου πόσα κιλά είμαι»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ