Σπάνιο vintage κλικ: Όταν ο Τζον Λένον & η Γιόκο Όνο επισκέφθηκαν την Ελλάδα - Οι βόλτες στο Λαγονήσι & τα δώρα σε φτωχές οικογένειες

Και φυσικά το τραγούδι σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τους

Καλημέρα και όλους και όλες!

Σήμερα, η μέρα ξεκινάει με ένα σπάνιο vintage κλικ δύο έντονων προσωπικοτήτων που πριν αρκετά χρόνια είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα.

Στο έγχρωμο αυτό κλικ πρωταγωνιστούν ο Τζον Λένον με την καλή του, Γιόκο Όνο.

Το ενσταντανέ τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 1969 στο Λαγονήσι με το ζευγάρι να έχει ανεβασμένη διάθεση όπως "μαρτυράει" το λαμπερό χαμόγελο του.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον Τζον Λένον και την Γιόκο Όνο κατά την επίσκεψη τους στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 1969.

Ο Τύπος της εποχής ανέφερε: «Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο κατά την διάρκεια της εδώ παραμονής τους: Κοιμήθηκαν μια-δυο βραδυές στο ύπαιθρο, στο Λαγονήσι.

Τράβηξαν φωτογραφίες και ταινία όλα τα πρόσωπα που τους μίλησαν ή τους πλησίασαν.

Επισκέφθηκαν ένα ορφανοτροφείο, γιατί, όπως ελέχθη, σχεδιάζουν να υιοθετήσουν ένα Ελληνόπουλο. Πήγαν δώρα σε φτωχές οικογένειες.

Προσευχήθηκαν σε κάποιο βουνό της Αττικής για την ειρήνη. Μέσα στο δωμάτιο που εφιλοξενούντο τραγουδούσαν συνεχώς, για να μην χάνουν, όπως είπαν, την φόρμα τους».

Διαβάστε ακόμη: 55 χρόνια από το πρώτο «Bed-in» για την ειρήνη: Τζον Λένον και Γιόκο Ονο διαδηλώνουν κατά του πολέμου στο Βιετνάμ – Έμειναν 1 μήνα στο κρεβάτι (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Vintage story: Όταν η 22χρονη Μay Pang ερωτεύτηκε τον John Lennon με προτροπή της Yoko Ono! 18 μήνες μαζί & ο Beatle γύρισε στην γυναίκα του λίγο πριν την δολοφονία! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ