Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Υπέρκομψη με την Άννα Μαρία & τον καλό της, Μάθιου λίγο πριν τον γάμο - Το ρομαντικό floral φόρεμα της μέλλουσας νυφούλας & τα black&white prints της μαμάς της (φωτό)

Πήραν την ευχή του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησαν χθες (25/9) το μεσημέρι η Άννα - Μαρία (τέως Βασίλισσα της Ελλάδας) με την κόρη της Θεοδώρα και τον μέλλοντα γαμπρό της Μάθιου Κουμάρ.

Λίγα 24ωρα πριν τον γάμο που θα τελεσθεί το Σάββατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, οι μελλόνυμφοι θέλησαν να λάβουν την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου, αφού ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, λόγω της επίσκεψής του στη Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, δεν θα καταφέρει να παραστεί.

Μαμά και κόρη έδειχναν σούπερ stylish με μοναδικά σύνολα.

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα πόνταρε σε ένα ρομαντικό αέρινο φόρεμα με floral μοτίβο σε maxi μήκος από το brand, @misa_losangeles.

Απογείωσε το look της με μία σικ nude Louis Vuitton τσάντα αξίας, $7,000.

DL6R0395.jpg

Τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ισιωμένα και το μακιγιάζ της ελαφρύ σε μπρονζέ τόνους.

Η Άννα Μαρία επέλεξε ασπρόμαυρο φόρεμα με ιδιαίτερο print, ενώ πρόσθεσε μία λεπτή ζώνη στη μέση.

Φυσικά, δεν έλειπαν τα μαργαριτάρια από το λαιμό της, που προσέδιδαν το elegance που απαιτούσε η εμφάνιση της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κούμαρ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η τελετή θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που 60 χρόνια πριν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης η Άννα Μαρία με τιν τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Διαβάστε περισσότερα για τον επερχόμενο βασιλικό γάμο εδώ: Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Αυτό είναι το εντυπωσιακό δαντελένιο πέπλο που θα βάλει στον γάμο της – Ποιες royals το έχουν φορέσει πριν από εκείνη; (φωτό)

Πριγκίπισσα Θεοδώρα -Μάθιου Κουμάρ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στις 28 Σεπτεμβρίου– Οι καλεσμένοι έκπληξη, ο τόπος, το νυφικό & το royal προσκλητήριο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ