Γλυκάκι κανείς; Σοκολάτα ρυζόγαλο μας φτιάχνει ο σεφ μας Κωνσταντίνος Μουζάκης, μμμ απίθανο!

Υλικά

200 ΓΡ.ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
2 ΜΕ 3 Κ.Σ.ΖΑΧΑΡΗ
1/4Κ.Γ.ΚΑΝΕΛΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΦΛ.ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ



Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή θερμοκρασία με ζάχαρη κανέλα, βανίλια. Προσθέτουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε για 30'. Όταν το ρύζι έχει βράσει και είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τα σπασμένα κομμάτια της σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά μέχρι να απορροφήσει τα υγρά. Όταν πλέον είναι μαλακό και παχύ το ρίχνουμε σε ποτήρια κοκτέιλ ή μπολ και σερβίρουμε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο αφού το βάλουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για δυο ώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr