Σοφία Βόσσου για Στέφανο Κασσελάκη: «Γνωριστήκαμε στον γάμο ενός κοινού μας φίλου & είχαμε μία κουβέντα» - «Πολύτιμη, ψυχή σε αγαπώ» (φωτό & βίντεο)

Η τραγουδίστρια στην εκπομπή Buongiorno για τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η Σοφία Βόσσου βγήκε με παρέα και τον Στέφανο Κασσελάκη χθες το βράδυ για δείπνο.

Η Σοφία Βόσσου ανέβασε από εκείνη την βραδιά μια φωτογραφία με τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτηση της έγραψε: «Πολύτιμη ψυχή σε αγαπώ».

Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση, μίλησε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Buongiorno για τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε το βίντεο


«Γνωριστήκαμε στον γάμο ενός κοινού μας φίλου και είχαμε μία κουβέντα. Είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ της Σαλαμίνας και τα παιδιά με φώναξαν εκεί, γιατί διοργάνωσαν μία μεγάλη γιορτή. Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι έμεινε δύο ώρες όρθιος μέχρι να καθίσει στο τραπέζι» και στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Γιατί να μην έχει αυτοπεποίθηση ο Στέφανος Κασσελάκης, που στο κάτω-κάτω είναι και ένα πρόσωπο που δεν το έχουμε δοκιμάσει. Εδώ έχουν αυτοπεποίθηση άλλοι που μας έχουν βγάλει στο σφυρί τόσα χρόνια».

Διαβάστε ακόμα: Τάιλερ Μακμπέθ: Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη ανοίγει γυμναστήριο - Κάτω από το σπίτι τους στο Κολωνάκι - Τι είναι οι "ειδικές γυμναστικές" που θα προσφέρει (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η Σοφία Βόσσου αποχαιρετά τον πρώην σύζυγο & πατέρα της κόρης της - "Καλό ταξίδι Φάνη μου - Σε ευχαριστώ που φέραμε στον κόσμο ένα σπάνιο λουλούδι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr