Τα κορίτσια φορούν μαύρο & γκρι για την επιστροφή του χειμώνα – Π. Αναστασοπούλου, Β. Κουλιανού, Κ. Διδασκάλου & Ε. Βατίδου μας δείχνουν πως να τα κάνουμε styling (φωτό)

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Ο χειμώνας είναι η εποχή που η μόδα αγκαλιάζει τα πιο κομψά και διαχρονικά χρώματα, με το μαύρο και το γκρι να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες και τις καθημερινές εμφανίσεις. 

Το μαύρο, σύμβολο της κομψότητας και της δύναμης, προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμών και αποτελεί βασικό στοιχείο κάθε γκαρνταρόμπας. 

Από την άλλη, το γκρι, με την ευελιξία και την ουδετερότητά του, προσφέρει μια πιο ήπια αλλά εξίσου κομψή επιλογή, ιδανική για κάθε περίσταση. 

Έχουμε ξεκινήσει ήδη φέτος να βλέπουμε τις celebrities που όχι μόνο τα επιλέγουν, αλλά και μας δείχνουν πως να τα κάνουμε ωραία styling.

Οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κουλιανού, Κατερίνα Διδασκάλου και Εύη Βατίδου μας δείχνουν πως έβαλαν το μαύρο και το γκρι:

Αρχικά η ηθοποιός, Κατερίνα Διδασκάλου επέλεξε ένα κομψό, maxi μαύρο φόρεμα το οποίο "στόλισε" με ένα μπορτνώ κορσέ.
Έτσι φάνηκε καλύτερα η σιλουέτα της και έκανε το look πιο θηλυκό.
Το μοντέλο, Εύη Βατίδου με ένα πιο απλο look που μπορεί να μας συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ με μαύρη φούστα και γκρι εφαρμοστή μπλούζα.
Το μοντέλο, Βίκυ Κουλιανού με ένα υπέροχο μαύρο και λαμπερό T-shirt φόρεμα με παγιέτα σε μαύρο χρώμα με την ultra chic τσάντα Pinko.
Την παράσταση έκλεψε πάντως, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Γκρι leopard πουκάμισο με περίτεχνα μανίκια και καμπάνα τζιν στο πιο ωραίο και διαχρονικο μπλε.

Μαζί, αυτά τα δύο χρώματα δημιουργούν μια αρμονική ισορροπία που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στιλ και γούστο, καθιστώντας τα αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής μόδα.

Εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας;

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Διδασκάλου: Που είδαμε την εντυπωσιακή ηθοποιό με floral καφτάνι & δερμάτινη τσάντα; (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Το απίθανο style της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην συναυλία του Lenny Kravitz – Τζιν σορτάκι & διαφανές κορμάκι σε leopard print (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr