Η Themis Z παρουσίασε τη νέα της συλλογή στην Κηφισιά σε private event - Οικοδέσποινα η Φαίη Μπέη (φωτό)

Ένα απόγευμα γεμάτο μόδα και στυλ!

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, η ατμόσφαιρα στο Freud Oriental Kifissia γέμισε κομψότητα και λάμψη καθώς 30 εκλεκτές κυρίες απόλαυσαν μια ημέρα γεμάτη στιλ, μόδα και luxury διάθεση.

Η οικοδέσποινα Φαίη Μπέη και το Fayscontrol.gr, προσκάλεσε φίλες και λάτρεις της κομψότητας σε ένα ξεχωριστό private event, όπου παρουσιάστηκε αποκλειστικά η νέα συλλογή THEMIS Z FW24, μία ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική: οι καλεσμένες περιηγήθηκαν στις μοναδικές δημιουργίες της συλλογής FW24 της THEMIS Z, επιλέγοντας τα αγαπημένα τους κομμάτια με τη βοήθεια της ίδιας της σχεδιάστριας, η οποία παρευρέθηκε στην Ελλάδα ειδικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Η πολυτέλεια και η διαχρονική φινέτσα της THEMIS Z ήταν αισθητή σε κάθε λεπτομέρεια – από τις εκλεπτυσμένες υφές και μοτίβα των ρούχων, μέχρι τα λαμπερά χαμόγελα και τη ζεστή φιλοξενία.

Το event κορυφώθηκε με ένα υπέροχο lunch, όπου τα τραπέζια είχαν διακοσμηθεί με τη συλλογή art de la table της THEMIS Z. Κεραμικά με τα χαρακτηριστικά μοτίβα του brand, σε συνδυασμό με πορσελάνες και λινά τραπεζομάντηλα, μετέτρεψαν το lunch σε ένα οπτικό και γευστικό ταξίδι πολυτέλειας. Οι καλεσμένες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό μενού με γεύσεις εμπνευσμένες από την ασιατική κουζίνα, συνοδευμένες από δροσερά κοκτέιλ και φυσικά, την καλύτερη παρέα.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΡΟΥ


ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΛΙΚΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ


ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ


ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Ήταν μία ημέρα αφιερωμένη στη θηλυκότητα, τη φιλία, και φυσικά στη διαχρονική κομψότητα που πρεσβεύει η THEMIS Z – μια εμπειρία που ανέδειξε τον αυθεντικό ελληνικό αέρα πολυτέλειας και το σύγχρονο lifestyle του brand.

Σχετικά με το brand THEMIS Z:

Το brand THEMIS Z είναι ένα lifestyle brand που βασίζεται στην αισθητική, τα σχέδια και τον τρόπο ζωής της ιδρύτριας Θέμιδος Ζουγανέλη. Εμπνευσμένη από την ελληνική κληρονομιά της, η μοναδική δημιουργικότητα της Θέμιδος Ζουγανέλη έγκειται στις απλές, καθαρές γραμμές που εφαρμόζει στα σχέδια και τα μοτίβα της.

Γεωμετρικά και επαναλαμβανόμενα σχέδια που επανεξετάζονται με τρόπο εκλεπτυσμένο, διαχρονικό και με μια μικρή δόση φρέσκιας πολυτέλειας. Αυτές οι καθαρές γραμμές και τα μοτίβα που ενσωματώνονται τόσο στα αξεσουάρ σπιτιού όσο και στα αξεσουάρ μόδας είναι αυτά που δίνουν στο brand THEMIS Z το μοναδικό του στυλ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr