Ξεσπά ο πατέρας του δολοφονημένου Ιωνά Καρούση: «Αυτή η τρέλα με το Κοράνι και την Παλαιά Διαθήκη σκοτώνει αθώους, δεν θα τελειώσει ποτέ» (βίντεο)

«Σκοτώνουν ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους», λέει ο γιατρός Δημήτρης Καρούσης

Δυστυχώς ο Ιώνας Καρούσης ήταν ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ από τους Ιρανούς.

Ο 26χρονος ήταν Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και γιος του διάσημου νευρολόγου Δημήτρη Καρούση, οποίος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη το 1988 για να ζήσει στο Ισραήλ. Η μητέρα του θύματος είναι επίσης γιατρός.

Η  οικογένειά του να έχει βυθιστεί στο πένθος, όπως και η ελληνική κοινότητα της πόλης.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στην ΕΡΤ για το χρονικό του δράματος που έζησε περιμένοντας να ακούσει έστω και κάτι για το παιδί του.

Δείτε το βίντεο:


«Φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική, ήταν στον σταθμό του τρόλεϊ και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ. Και στις 19:00 πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν. Δεν είχαμε επαφή γιατί δεν είχε μπαταρία στο κινητό του και ήρθαν στις 12 το βράδυ εδώ από την αστυνομία και τον στρατό να μας ειδοποιήσουν.

«Θέλω να πω ότι είναι μια τρέλα και οι μεν και οι δε, ο ένας με το κοράνι και όλοι με την Παλαιά Διαθήκη κοιτάνε συνεχώς να σκοτώνουν ένας τον άλλον. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Και αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους, ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους».

Διαβάστε ακόμα: Ο 26χρονος Ίωνας Καρούσης νεκρός στην τρομοκρατική επίθεση του τραμ – Γιος του διάσημου γιατρού και διευθυντή του κέντρου Σκλήρυνσης κατά πλάκας στην Ιερουσαλήμ (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονισμένη η Άννα Διαμαντοπούλου από τον χαμό του γιού του παιδικού της φίλου, Δημήτρη Καρούση – «Είμαστε κοντά σου»

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του δολοφονημένου Ίωνα Καρούση στο Τελ Αβίβ: «Δεν γίνεται να έχεις φύγει καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr