Καραμανής-Σαμαράς σε Μητσοτάκη: Έλα Κυριάκο, δεν θα 'ρθουμε Ρηγίλλης - Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δεν θα εμφανιστούν στον εορτασμό για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Αρνητικά απάντησαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν θα πάνε στη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Παρά το τηλέφωνο του Κυριάκου Μητσοτάκη που κάλεσε προσωπικά τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση που θα γίνει σήμερα μπροστά από το ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δεν θα είναι στο street party.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Καραμανλής και Σαμαράς έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους σχετικά με την απόφαση να μην εμφανιστούν.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη σημείωναν χθες ότι ο ίδιος έκανε αυτό που έπρεπε, σηκώνοντας το τηλέφωνο και προσκαλώντας τους, κάτι που δεν ήταν δεδομένο μετά τις βολές των «πρώην» από το Πολεμικό Μουσείο στις αρχές Ιουλίου. 

Δείτε: Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλέφωνο: «Έλα Κώστα» (Καραμανλής) - «Έλα Αντώνη» (Σαμαράς): Θα πάμε όλοι Ρηγίλλης;

Η γιορτή για τα 50 χρόνια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανέβει στην ειδική εξέδρα που θα έχει στηθεί μπροστά από το κτίριο στον αριθμό «18» λίγο μετά τις 20:00. 

Στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης στεγάστηκαν για περίπου 35 χρόνια τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

 


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr