Ο "born in the USA", Bruce Springsteen στηρίζει Κάμαλα Χάρις - «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πιο επικίνδυνος υποψήφιος πρόεδρος που έχει δει» (βίντεο)

Μετά την Τέιλορ Σουίφτ, την Όπρα Γουίμφρεϊ και τη Μέριλ Στριπ στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις και ο Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν πρόσφερε ανοιχτά χθες, Πέμπτη, τη στήριξή του προς την υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, την Κάμαλα Χάρις, η τελευταία διασημότητα στη χώρα που προσφέρει στήριξη στη σημερινή αντιπρόεδρο έναντι του αντιπάλου της, υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Η Χάρις έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη ορισμένων από τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ--από την θρυλική ηθοποιό Μέριλ Στριπ και τον κωμικό Κρις Ροκ μέχρι την πρώην τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρε"ι και το αστέρι της ποπ, την Τέιλορ Σουίφτ.

"Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πιο επικίνδυνος υποψήφιος πρόεδρος που έχει δει στη ζωή μου", έγραψε στο Instagram ο αστέρας της ροκ.

"Από την άλλη, η Κάμαλα Χάρις και ο Τιμ Γουόλς είναι ταγμένοι σε ένα όραμα γι' αυτή τη χώρα το οποίο σέβεται και περιλαμβάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως τάξης, θρησκείας, φυλής, πολιτικών πεποιθήσεων ή σεξουαλικής ταυτότητας", έγραψε ο Σπρίνγκστιν αναφερόμενος και στον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χάρις, τον κυβερνήτη της Μινεσότα.

"Και θέλουν οικονομική ανάπτυξη με τέτοιο τρόπο ώστε να ωφελούνται όλοι--όχι μόνο λίγοι-σαν εμένα-στην κορυφή", πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο καλλιτέχνης που κατάγεται από το Νιού Τζέρσι κι έχει το παρατσούκλι "Το Αφεντικό", "The Boss", έχει βραβευτεί με 20 Γκράμι και ένα Οσκαρ.

Δείτε ακόμα: Ο Bruce Springsteen κατασυγκινεί: «Η γυναίκα μου διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα» - «Το να είμαι κοντά της είναι ό,τι πιο σημαντικό» (φωτό &βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr