Το eirinika προτείνει τους 4 πιο ωραίους τρόπους να βάλετε το jean σας φέτος το φθινόπωρο – Το timeless & must have κομμάτι κάθε ντουλάπας (φωτό)

Δοκιμάστε τους!

Το τζιν παντελόνι είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. 

Μπορεί να φορεθεί σε αμέτρητες περιστάσεις, από casual εξόδους μέχρι πιο επίσημες εμφανίσεις. Το μυστικό για να αναδείξεις το αγαπημένο σου τζιν είναι να το συνδυάσεις με διαφορετικά στυλ και αξεσουάρ, δημιουργώντας μοναδικά looks που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου. 

Το eirinika σου προτείνει τους 4 τρόπους για να φορέσεις το τζιν σου με στυλ, ώστε να νιώθεις πάντα άνετη και κομψή.

Με γυρισμένα ρεβέρ: Γύρισε τα μπατζάκια του τζιν σου για ένα πιο casual και μοντέρνο look. Συνδύασέ το με sneakers ή loafers.

pinterest

Με τζιν γιλέκο: Δημιούργησε ένα denim-on-denim look φορώντας το τζιν σου με ένα τζιν γιλέκο. Πρόσθεσε ένα λευκό T-shirt από μέσα για μια πιο φρέσκια εμφάνιση.

pinterest

Με crop top: Για ένα πιο θηλυκό και μοντέρνο look, συνδύασε το τζιν σου με ένα crop top. Πρόσθεσε ψηλοτάκουνα πέδιλα για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση.

pinterest

Με oversized πουκάμισο: Φόρεσε το τζιν σου με ένα oversized πουκάμισο και δέσε το στη μέση για ένα πιο χαλαρό και κομψό look.

Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Διαβάστε ακόμα: Το eirinika καλωσορίζει τον Οκτώβριο με τα πιο απίθανα leather jackets - Απογειώστε το Φθινοπωρινό σας outfit!

Διαβάστε ακόμα: Hello October με 10 απίθανα nail trends - Όλες οι αποχρώσεις & τα σχέδια που θα δούμε το Φθινόπωρο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr