Γιώργος Κατσαρός για Μίμη Πλέσσα: «Άνθρωπος με πολύ χιούμορ και ταλέντο – Δικαιολογημένα αναφερόταν πάντα στους καλύτερους» (βίντεο)

Ήταν στενοί φίλοι και συνεργάτες

«Ζωντανός άνθρωπος με πολύ χιούμορ και ταλέντο, ένας άνθρωπος που δικαιολογημένα αναφερόταν πάντα στους καλύτερους» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5» και τον Δημήτρη Κοτταρίδη ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, μετά από τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα.

Ενώ πρόσθεσε:

«Ο Μίμης πέρασε στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους (…) Θυμάμαι την αγάπη του προς το πρόσωπό μου. Συνεργαστήκαμε… έφυγε ευχαριστημένος από τη ζωή, πιστεύω».


Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Μίμη Πλέσσα έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ με μία συγκινητική ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του:

Ο Μίμης Πλέσσας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου του 1924 και σε μία εβδομάδα θα γιόρταζε έναν αιώνα ζωής στη μουσική παράσταση προς τιμήν του.

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: «Πριν λίγες ώρες σταμάτησαν το ρολογιού οι δείκτες…» - Αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα με φωτογραφία μαζί με Τόλη Βοσκόπουλο

Διαβάστε ακόμη: Ο άγνωστος Μίμης Πλέσσας - Όταν η μητέρα του γούρλωσε τα μάτια της και του είπε: “Ευχή και κατάρα να μην γίνεις ποτέ μουσικάντης!” - Έπρεπε να γίνω επιστήμονας» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας στα 100 - «Έφυγες αστέρι της ζωή μου» - Μία εβδομάδα πριν τα γενέθλια του για έναν αιώνα ζωής (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr