Βασίλισσα Mary από τη Βραζιλία! Με ριγέ shirt dress & υπέροχη πλεκτή ζώνη - Το απόλυτο style inspo της σεζόν!

Ξέρει να συνδυάζει απλά fashion items με άψογο τρόπο!

Στην Βραζιλία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Βασίλισσα Mary της Δανίας!

Η αγαπημένη μας Queen πραγματοποίησε επίσημη τετραήμερη επίσκεψη στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για τη βιοποικιλότητα, την υγεία και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Κατά την παραμονή της εκεί επισκέφτηκε την πρωτεύουσα Brasília και μαζί με την Πρώτη Κυρία της χώρας Ros ângela da Silva και τον Υπουργό Κλίματος, Ενέργειας και Δημοσίων Κοινωφελών βρέθηκε στο δημόσιο σχολείο Centro Educacional do Lago (CEL), όπου μεταξύ άλλων η ενημερώθηκε για το διατροφολόγιο του σχολείου και συμμετείχε σε συζητήσεις για τους νέους και τις σχολικές συνήθειες.


Εκεί, η 52χρονη royal φόρεσε ένα ριγέ γαλάζιο shirt dress σε maxi μήκος, το οποίο συνδύασε άψογα με μία απίθανη πλεκτή ζώνη.

Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ σχεδόν ανύπαρκτο ενώ τα μαλλιά της ανέμιζαν σε ελαφριούς κυματισμούς.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ταξιδιού της, η Mary έκανε μια στάση στον βοτανικό κήπο της Μπραζίλια υπό την ιδιότητά της ως προστάτιδας του Προγράμματος του ΟΗΕ για το Περιβάλλον (UNEP).

Επισκέφτηκε επίσης το Palácio Itamaraty, όπου βρίσκεται το Υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας και ξεναγήθηκε στο παλάτι, το οποίο περιλαμβάνει αρκετούς πολιτιστικούς θησαυρούς και μια χαρακτηριστική σπειροειδή σκάλα σχεδιασμένη από έναν αρχιτέκτονα τοπίου.

Για την περίσταση, επέλεξε μία μακριά αέρινη φούστα σε καμηλό απόχρωση με ένα διαχρονικό λευκό πουκάμισο και δερμάτινη καφέ ζώνη.

Ακόμη μία φορά, η σύζυγος του Βασιλιά Φρέντερικ μας απέδειξε ότι με απλά fashion items μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο σικ casual look!

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Mary: Καλωσόρισε τους Παραολυμπιονίκες της Δανίας με απίθανο style – Φόρεσε το ωραιότερο floral φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις & nude stiletto γόβες (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μαγνητίζει τα βλέμματα, η Βασίλισσα Mary της Δανίας με αέρα ντίβας – Το blue navy φόρεμα, οι πέρλες στον λαιμό & το ογκώδες καπέλο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr