Μέγκαν Μαρκλ: Αναπάντεχη εμφάνιση σε επίσημο gala - Το hot κόκκινο φόρεμα Carolina Herrera με βαθύ ντεκολτέ & αποκαλυπτικό σκίσιμο (φωτό-βίντεο)

Χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι στο πλευρό της

Μία αναπάντεχη εμφάνιση-έκπληξη έκανε η Μέγκαν Μαρκλ στο γκαλά για τις ανάγκες του LA Children’s Hospital, το βράδυ του Σαββάτου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, -ο οποίος δεν την συνόδευσε αυτή τη φορά- πόζαρει στο χαλί και όλα τα φλας πήραν φωτιά με το σαγηνευτικό της look.

Για την περίσταση, φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με την υπογραφή Carolina Herrera με χαμηλή λαιμόκοψη σε σχήμα V και αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι.

Την υπέροχη αυτή δημιουργία την είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2021 σε γκαλά στη Νέα Υόρκη.

Το μακιγιάζ της Δούκισσας του Σάσσεξ ήταν αρκετά ελαφρύ με nude κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της ήταν επιμελημένα σε ελαφριούς κυματισμούς.

Μέσα από στιγμιότυπα βλέπουμε την Μέγκαν Μαρκλ να συνομιλεί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του LA Children’s Hospital, Paul S. Viviano, και την ιδρύτρια της Alliance of Moms, Kelly McKee Zajfen.

Τη βραδιά παρουσίασε την τραγουδίστρια Demi Lovato και το "παρών" έδωσαν διάφοροι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Kaley Cuoco και η Jamie Lee Curtis.

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Μαρκλ: Οι 8 φορές που φόρεσε halter neck σύνολα - Το έκανε για να κρύψει τους "ιδιόμορφους" ώμους της; (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Harry: Οι royal fans αναρωτιούνται «Κόψατε την Meghan από την φωτογραφία γενεθλίων του» - Το παλάτι το αρνείται & δίνει εξηγήσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr