Spetses Mini Marathon 2024: Φωτογραφίες και βίντεο από το διασημότερο αθλητικό event σε νησί - Απολαυστικό τριήμερο!

Επέστρεψε για 13η χρονιά στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού 

Tο τριήμερο 4 με 6 Οκτωβρίου το ενδιαφέρον του αθλητισμού στράφηκε στο νησί των Σπετσών!

Το Spetses Mini Marathon, το μεγάλο multi sort event επέστρεψε για 13η χρονιά στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και χάρισε δυνατές συγκινήσεις. 

Με κεντρικό σύνθημα «Νίκη είναι η συμμετοχή», οι εθελοντές, η οργανωτική επιτροπή και η τοπική κοινωνία, υποδέχτηκαν τους χιλιάδες συμμετέχοντες και επισκέπτες, που με αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το πρόγραμμα του Spetses Mini Marathon 2024 περιλάμβανε, όπως κάθε χρονιά, τις δημοφιλείς διαδρομές των 5 χλμ., 10 χλμ., και 25 χλμ., καθώς και τις κολυμβητικές προκλήσεις των 1.500 μ. και 3.000 μ. (ο διάπλους των Σπετσών).

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που συμμετέχουν σε λεμβοδρομία, πλήθος και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και Στάρι Μοστ

Φέτος από πολύ νωρίς βγήκαν sold out οι παιδικοί αγώνες αλλά και ο αγώνας βρεφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους αθλητές που έλαβαν φέτος συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες – εμπνέοντας και συγκινώντας όλη τη χώρα- θα συμμετέχουν στο Spetses mini Marathon προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους ερασιτέχνες κολυμβητές και δρομείς που θα βρίσκονται στο νησί.

Μπορεί να είναι εικόνα κολύμπι, πλήθος, νερό και ωκεανός

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κολύμβηση

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κολυμπούν και κείμενο

 

Ανάμεσα στους φετινούς προσκεκλημένους είναι ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης Απόστολος Χρήστου, οι Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού, η Δώρα Γκουντούρα, η Άννα Ντουντουνάκη, o Απόστολος Παπαστάμος, o Κωνσταντίνος Στάμου, o Βαγγέλης Μακρυγιάννης, o Δημήτρης Μάρκος, o Στέργιος Μπίλας, o Απόστολος Σίσκος, η Σοφία Μαλκογεώργου αλλά και οι νεαρές πρωταθλήτριες κολύμβησης Αρτεμις Βασιλάκη, Γεωργία Μακρή και Ελένη Κοντογιώργου. Επιπλέον, στους κολυμβητικούς αγώνες θα συμμετέχει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Θοδωρής Βλάχος, κολυμπώντας μαζί με την κόρη του, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που συμμετέχουν σε λεμβοδρομία και άτομα που κολυμπούν

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κολύμβηση και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, Σούπερμαν και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πλήθος και κείμενο

Η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, κα Μαρίνα Κουταρέλλη, ανέφερε:

«Το Spetses Mini Marathon είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και αυτό το αποδεικνύει η αγάπη και η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου που κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος. Το μότο μας είναι νίκη είναι η συμμετοχή».

Η Δήμαρχος Σπετσών, κα Ευγενία Φραγκιά, δήλωσε:

«Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες, για να ζήσουμε, μια ακόμη μοναδική διοργάνωση! Με την ευγενική και καθοριστική συμβολή του καθενός από του συμμετέχοντες είμαστε βέβαιοι πως το νησί μας θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων αγαπούν τον αθλητισμό και όχι μόνο.»

Δείτε περισσότερα εδώ: spetsesmarathon.com

Διαβάστε ακόμη: 10 χρόνια Spetses Mini Marathon υπό βροχήν: Τίποτα δεν εμπόδισε δρομείς & κολυμβητές στο δημοφιλέστερο αθλητικό γεγονός (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Spetses Mini Marathon: Δυνατές συγκινήσεις και εντυπωσιακά ρεκόρ στο κορυφαίο multi-sport event της χώρας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr