Καθηλωτική η Άννα Βίσση on stage με Haute Couture δημιουργία Vrettos Vrettakos - Η ολοκέντητη μπέρτα με τα 500.000 κρυστάλλινα μοτίβα (φωτό-βίντεο)

Χρειάστηκε δύο μήνες προετοιμασίας

Η μοναδική Άννα Βίσση σε έναν εμβληματικό ιστορικό χώρο παγκόσμιας αναγνώρισης και αισθητικής, έδωσε την μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της!

Το Καλλιμάρμαρο θέατρο υποδέχτηκε την μεγάλη σταρ και 70,000 σχεδόν θεατών που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.
 
Η Άννα Βίσση κατέπληξε τους χιλιάδες θαυμαστές της με μια μοναδική εμφάνιση εμπνευσμένη αποκλειστικά  για την μοναδική βραδιά, από τον Βρεττό Βρεττάκο και σε styling της Σοφίας Καρβέλα.


Η haute couture δημιουργία χρειάστηκε 2 μήνες προετοιμασίας  και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης. Ένα look εμπνευσμένο από τον Άγγλο rock star, Roger Daltrey  του συγκροτήματος, "Who" και την ιστορική εμφάνιση του στο φεστιβάλ  του Woodstock το 1972.



Μια ολοκέντητη κρυστάλλινη μπέρτα με 500,000 ασημί ιριζέ κρυστάλλινα μοτίβα, διακοσμημένα  σε μεταξωτή μουσελίνα και μεταξωτά λευκά κρόσσια  που έδιναν μια υπέροχη αέρινη αίσθηση και μια μαγεία  κινήσεων.

Απολαύστε την κορυφαία Άννα Βίσση εδώ:

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση: "Από αγάπη υπερβολική" γέμισε το Καλλιμάρμαρο! Όλη η showbiz στη συναυλία της κορυφαίας ερμηνεύτριας (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Βίσση-Καλλιμάρμαρο: Όλα τα ζευγάρια χεράκι-χεράκι! Οικονομάκου-Τσερέλα, Μπόμπα-Τανιμανίδης, Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr