Η Μαίρη Κατράντζου σχεδίασε νέες τσάντες για τον Bvlgari! Ε πάθαμε πλάκα! Δείτε τις πολύτιμες λεπτομέρειες (φωτό)

Μοναδικό design!

Ετοιμαστείτε να πάθετε πλάκα όπως κι εμείς με τις τσάντες που σχεδίασε η Μαίρη Κατράντζου για τον Bvlgari!

Απίθανο design με πολύτιμες λεπτομέρειες που συναρπάζουν.

Super sparkly με τη signature χρυσή αλυσίδα του οίκου, προσδίδουν σε κάθε γυναίκα μοναδικό στυλ.

Τα διαχρονικά μοτίβα προαναγγείλουν μία υπέροχη συλλογή που ονομάζεται, "Bulgari Calla".

Πάρτε μία γεύση κι ενθουσιαστείτε ελεύθερα!

Διακοσμημένες με κρύσταλλα, είναι εμπνευσμένες από την αρχαία ρωμαϊκή κληρονομιά, ιδιαίτερα τα μωσαϊκά σε σχήμα βεντάλιας των ιστορικών λουτρών Terme di Caracalla, ένα διαχρονικό, θηλυκό μοτίβο που αντηχεί με την εμβληματική σειρά κοσμημάτων Divas' Dream της Bvlgari.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο η Μαίρη Κατράντζου ορίστηκε δημιουργική διευθύντρια της συλλογής δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ στον οίκο Bvlgari.

Η σχέση της Μαίρης Κατράντζου με τον πολυτελή οίκο Bvlgari ξεκίνησε το 2019, όταν τα κοσμήματά του συμπλήρωσαν μαγικά τις εκπληκτικές δημιουργίες της, στο iconic fashion show της σχεδιάστριας στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Ο νέος της ρόλος στον οίκο Bvlgari περιλαμβάνει τον σχεδιασμό δερμάτινων τσαντών για all-day εμφανίσεις, αλλά και φτιαγμένες από μετάξι, ή πολύ ιδιαίτερες τσάντες με πολύτιμες πέτρες που θα θεωρούνται κομμάτια υψηλής κοσμηματοποιίας.

«Τι είναι αυτό που διαχωρίζει το κόσμημα από κάτι λειτουργικό και τι μπορούμε να κάνουμε στο διάστημα που χρειάζεται για να το αλλάξουμε;» αναρωτιέται η τοπ σχεδιάστρια.

«Εκεί είναι που μπαίνει στο παιχνίδι το εκπληκτικό αρχείο της Bvlgari.

Μελετώντας τα πρωτότυπα και βλέποντας πώς μπορούν αυτά να αλλάξουν και να εξελιχθούν και βλέπω αυτόν τον ρόλο ως ένα δημιουργικό εργαστήριο για να το πετύχουμε -αυτό για μένα είναι απίστευτο».

Διαβάστε ακόμη: Mary Katrantzou αναλαμβάνει επίσημα creative director στα δερμάτινα αξεσουάρ του οίκου Bvlgari – Περήφανη η χώρα για την σύμπραξη δύο ελληνικών ονομάτων (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η άποψή μου για τον «λιθοβολισμό της Mary Katrantzou» & οι «διαμαρτυρίες» -«Εσάς κα Νικολοπούλου σας άρεσαν;» - «Πάμε για cancel του Ελληνικού Πολιτισμού;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr