Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Ο Ανδρέας ήταν πατριώτης, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να το υποστηρίξει – Έχει μείνει πολύ πίσω» (βίντεο)

Η Δήμητρα Λιάνη μιλά για τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Η Δήμητρα Λιάνη η μια από τις τρεις συζυγούς και χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno» και μίλησε για τις χθεσινές εκλογές του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να αναδείξουν αρχηγό.

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου αρχικά είπε: «Γι΄αυτό το ΠΑΣΟΚ που υπάρχει σήμερα, είναι παιδί Σημίτη ο Ανδρουλάκης. Τον θεωρούσα ελάχιστο και πολλά άλλα. Επιλέχθηκε από ένα 30%, υπάρχει όμως ένα 70% που θέλει αλλαγή προσώπου, θέλει κάτι άλλο. παρακολούθησα το debate, δεν με κάλυψε σε πολλά θέματα, υπάρχει μία εξωτερική πολιτική, είμαστε σε μέρες κρίσιμες, δύσκολες και επικίνδυνες. Θίχθηκε από όλους πολύ λίγο. Ο κόσμος έχει κρίνει τον Ανδρουλάκη. Το 30% που ψήφισε Ανδρουλάκη είναι ο σκληρός πυρήνας του μεταλλαγμένου πια ΠΑΣΟΚ. Για μένα δεν είναι ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ για μένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ήταν κίνημα λαού, πατριωτικό, για τον πολίτη, για τον Έλληνα αλλά είχε και μία φωνή στο εξωτερικό και υπερηφάνεια».

«Ο Ανδρέας ήταν πατριώτης, ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να το υποστηρίξει αυτό. Έχει μείνει πολύ πίσω. Δεν θα κρίνω αυτούς που σήμερα είναι “παρελθόν”, θα σχολιάσω τους δύο μονομάχους. Δεν ψήφισα φυσικά χθες, γιατί δεν μπορώ να πάω να ψηφίσω ένα κόμμα που είναι εχθρικό ως προς την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα» επεσήμανε.

Δείτε το βίντεο:


«Επικαλούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου κάθε φορά που έχει εκλογές για να χτυπήσουν στο συναίσθημα και την ιστορική μνήμη των όσων Ελλήνων έχουν. Δεν είναι τυχαίο που ο Ανδρουλάκης αβαντάρεται από την κυβέρνηση και από ένα δεξιό δημοσιογραφικό κοινό. Το 70% των νομοσχεδίων που κατέβασε η κυβέρνηση τα έχει ψηφίσει το ΚΙΝ.ΑΛ. Το ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει αντίστοιχα το 45%. Αλλά κάτι λέει αυτό. Πού τον κρατάει ο Μητσοτάκης; Γιατί είπε να σβήσουν όλα όσα εχουν γραφτεί στις συνομιλίες; Αν ήταν όλα κανονικά, θα ήταν όλα ανοιχτά τα χαρτιά. Τώρα κόπτεται να μην ανοίξει ποτέ αυτός ο διάλογος. Κάπου έχουν μπλεχτεί, κάποιος τον κρατάει και για μένα αυτό είναι ύποπτο. Είδα και την Καϊλή, που πήγε να ψηφίσει χθες. Ποιόν πήγε να σώσει; Ανδρουλάκης είναι» υπογράμμισε η Δήμητρα Λιάνη.

Εστιάζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ και την κατάσταση που επικρατεί, η Δήμητρα Λιάνη σημείωσε: «Δεν μιλάνε πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλάνε επικοινωνιακά. Ο Ανδρέας παρήγαγε πολιτική. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι για να συζητήσεις κάτι. Είναι λάθος, είναι όπως έβαλε η Γιαννακοπούλου και πήρε 2%, το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση του Γκλέτσου».

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πρώτος ο Ανδρουλάκης με καταμετρημένο το 98% - Δεύτερος ο Δούκας- Με μικρή διαφορά ακολουθούν Γερουλάνος-Διαμαντοπούλου (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Γερουλάνος πρώτος σε Αθήνα και Αττική, η Διαμαντοπούλου σε Θεσσαλονίκη και Αν. Αττική - Ο Ανδρουλάκης σάρωσε στην Κρήτη - Δείτε πως ψήφισαν οι Περιφέρειες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr