Σε πασαρέλα μετατράπηκε η Disneyland στο Παρίσι - Πρώτη φορά επίδειξη μόδας από τον Coperni με φόντο το μαγικό κάστρο!

Ένα fashion show βγαλμένο από παραμύθι

Ο γαλλικός οίκος μόδας Coperni έριξε αυλαία στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με την επίδειξη prêt-à-porter (έτοιμων ενδυμάτων) για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2025 στη Eurodisney, την 1η Οκτωβρίου.

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του Coperni, Arnaud Vaillant και Sebastien Meyer, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους σε ανάρτηση στο Instagram.

Με αναφορά στο Γουόλτ Ντίσνεί και τη φράση του «όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο…» εξηγούν πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους ίδιους ως Γάλλους σχεδιαστές ότι το θεματικό πάρκο είναι ένας ονειρεμένος προορισμός και μια τεράστια πηγή έμπνευσης.

Τόνισαν πώς η Disneyland του Παρισιού συνδέεται με την ψυχαγωγία και το συναίσθημα, από τις ταινίες μέχρι τους χαρακτήρες, και όπως σε μία επίδειξη μόδας, υπάρχει τόση μαγεία. 

Δείτε εδώ την ολόκληρη την επίδειξη:

Το θεαματικό fashion show

Χρειάστηκαν δύο χρόνια διαπραγματεύσεων με την Disney για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό τους. Μπροστά από το φωτισμένο κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης τα μοντέλα παρουσίασαν τη συλλογή – προφανώς εμπνευσμένη από το σύμπαν της Disney και στην περίπτωση ορισμένων κομματιών, αποτέλεσμα συνεργασίας με την αμερικανική φίρμα.

Σορτς με μπρελόκ

Χωρισμένη σε τρία μέρη, η γκαρνταρόμπα προκάλεσε αρχικά την αθωότητα της παιδικής ηλικίας: μικρές μπλούζες οργάντζα με βολάν, σορτς με μπρελόκ στη μέση, κοντά λευκά φορέματα με φουσκωμένα μανίκια, παπούτσια με αυτιά Μίκυ Μάους και μια σειρά από vintage μπλουζάκια στολισμένα με τον Ντόναλντ Ντακ και τον γκρινιάρη.

Μετά ήρθαν οι κακοί χαρακτήρες και τα θέματα, με την κακιά θετή μητέρα της Χιονάτης τυπωμένη σε ένα μπλουζάκι, μαύρα λουστρίνι παλτό και κοντά φορέματα με στράπλες μπλούζες σε σχήμα στοιχειωμένων κάστρων.

Τέλος, οι πριγκίπισσες εμφανίστηκαν με μίνι φορέματα κομμένα από διάφανο τούλι και με τσαμπιά λουλούδια. Η μεγιστάνας της ομορφιάς Kylie Jenner έκλεισε την επίδειξη με ένα ογκώδες στράπλες μαύρο φόρεμα. Μια καλά εκτελεσμένη συλλογή με εμπορικές δυνατότητες.

Καθώς η πομπή ξεδιπλώθηκε με φόντο το μεγαλοπρεπές κάστρο που ήταν στολισμένο με διαφορετικά χρώματα, κεραυνοί χώρισαν τον ουρανό καθώς εμφανίστηκαν οι κακές φιγούρες.
 «Κάναμε δεκάδες πρόβες με τις ομάδες της Disney για να βρούμε το σωστό ρυθμό και χρώματα για προβολή στο κάστρο!» είπε ότι το δίδυμο Coperni, που ήταν πάντα ικανό στη δημιουργία γεγονότων που δημιουργούν εικόνες που εξαπλώνονται σαν φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μόλις τελείωσε το σόου, οι 800 περίπου καλεσμένοι έσπευσαν στα αξιοθέατα που είχαν παραμείνει ανοιχτά για την περίσταση, συμπεριλαμβανομένου του τρενάκι του Space Mountain που δεν χάθηκε και εκείνων που ήταν αφιερωμένα στον χαρακτήρα του Buzz Lightyear. Οι κραυγές φρίκης ανακατεύτηκαν με το γέλιο και μετά αντηχούσαν στο πάρκο αργά το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη: Kylie Jenner: Έκανε ντεμπούτο στο show-υπερθέαμα της Coperni στη Disneyland - Περπάτησε ως "κακιά πριγκίπισσα" & μάγεψε το κοινό (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr