Όταν η μαμά της Whitney Houston, η Cissy μίλησε για την απώλεια της σούπερ σταρ κόρης της - Χθες έφυγε και η ίδια στα 91 της - Δείτε την στο βίντεο

Βρισκόταν σε ξενώνα για τη νόσο Αλτσχάιμερ

Σε ηλικία 91 ετών, πλήρης ημερών θα λέγαμε, έφυγε από την ζωή η Cissy Houston, μητέρα της αείμνηστης Whitney.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της η νύφη της, Πατ Χιούστον.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Σίσι Χιούστον. Παρακαλώ, προσευχηθείτε για την οικογένεια Χιούστον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Χιούστον πέθανε το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ βρισκόταν σε ξενώνα για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Στο πλευρό της ήταν η οικογένειά της.

Ποια ήταν η Cissy Houston

Η Έμιλι Ντρίνκαρντ, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, ήταν τραγουδίστρια της σόουλ και του γκόσπελ. Στη μακροχρόνια καριέρα της έκανε φωνητικά για τον Έλβις Πρίσλεϊ μέχρι και την Αρίθα Φράνκλιν, ως μέλος του συγκροτήματος The Sweet Inspirations.

Ηχογράφησε εκατοντάδες τραγούδια και η φωνή της ακούγεται να συνοδεύει τον Τζίμι Χέντριξ αλλά και την Μπιγιονσέ.

Στη σόλο καριέρα της κέρδισε δύο βραβεία Γκράμι για τα άλμπουμ "Face to Face" και "He Leadeth Me" στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Η κόρη της, η Γουίτνεϊ Χιούστον, ήταν μια από τις μεγαλύτερες Αμερικανίδες τραγουδίστριες και έγινε διάσημη παγκοσμίως με τραγούδια όπως "I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)" και "I Will Always Love You." Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της το 2012, σε ηλικία 48 ετών.

Δείτε σε βίντεο την Cissy Houston να μιλάει για την απώλεια της κόρης της 

Η εκλιπούσα ήταν επίσης θεία των τραγουδιστριών Ντιόν Γουόργουικ και Ντι Ντι Γουόργουικ και εξαδέλφη της τραγουδίστριας της όπερας Λεοντίν Πράις.

Διαβάστε ακόμη: Γουίτνεϊ Χιούστον: 8 χρόνια μετά τον θάνατο της, σοκάρει η νεκροψία της – Χωρίς δόντια, παραμορφωμένη από τα ναρκωτικά

Διαβάστε ακόμη: Η Γουΐτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέρφη της

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε και ο θετός γιος της Whitney Houston - Οι τραγωδίες της οικογένειας με τους αλλεπάλληλους θανάτους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr