Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ημέρα ιδανική για έρωτες, φλερτ & διασκέδαση - Μην κάθεστε σπίτι!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Τρίτη έρχεται με δυο κύριες όψεις που είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Αναφέρομαι στο τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Άρη στον Καρκίνο που ενισχύει την επιθυμία μας για κοινωνικές επαφές, έρωτες, φλερτ και διασκέδαση, και το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, τις διαπραγματεύσεις, τις εμπορικές μας δοσοληψίες, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Ας εκμεταλλευτούμε την ημέρα στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Θετική στο σύνολο της η σημερινή μέρα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Δία. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ευνοεί τόσο σε οικονομικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σχετικά με κάποιο ακίνητο ή την οικογένεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, αφού ο Ερμής από τον τομέα της εργασίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον τομέα των οικονομικών. Όμως η μέρα έχει κι ερωτικό ενδιαφέρον καθώς η Αφροδίτη συναντά σε τρίγωνο τον Άρη και μπορεί κάποιος-α να σας κάνει κλικ ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στο ζώδιο σας, δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στην ημέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα και μην τα αφήνετε για το τέλος της εβδομάδας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σαφώς αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην καθημερινότητα σας, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Μάλιστα ενδέχεται να έχετε μια θετική επαγγελματική πρόταση ή μια καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr