Cocktail Party για το Grand opening του Inspire σε συνεργασία με την Dôme Deco! – Live σαξόφωνο, εκλεκτοί καλεσμένοι & υπέροχη ατμόσφαιρα (φωτό)

Το Inspire αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιδέα διακόσμησης, και εμπνέει το πιο απαιτητικό κοινό της πόλης, όπως αρχιτέκτονες & interiors designers.

Με τον ομορφότερο τρόπο και ένα μεγάλο cocktail party έκλεισε την αυλαία του ο Σεπτέμβριος για να παραδώσει τη σκυτάλη στον μήνα που μας θέλει «παραδοσιακά» να ασχολούμαστε με το σπίτι μας, την ανανέωση και τη θαλπωρή του.

Η Μαρία-Λήδα Παπαδόγκωνα και ο Παναγιώτης Ζιαζιάς υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς τους καλεσμένους στο Grand Opening του εντυπωσιακού Inspire, που σε συνεργασία με το  Dôme Deco ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων & objects.

Την βραδιά των εγκαινίων, ο προαύλιος χώρος του αριθμού 210 της Λεωφόρου Κηφισίας, πλημμύρισε από τις μουσικές του live sax και τις ευχές που μπερδεύονταν γλυκά με τα τσουγκρίσματα των κρυστάλλινων ποτηριών, όσο οι κομψοί καλεσμένοι, ξεναγούνταν στους χώρους του του σύγχρονου και οπωσδήποτε κοσμοπολίτικου concept store, του εμβληματικού Inspire, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιδέα διακόσμησης, για να εμπνεύσει το πιο απαιτητικό κοινό της πόλης, και φυσικά αρχιτέκτονες & interiors designers.

O σαξοφωνίστας με την δημοσιογράφο Φαίη Μπέη.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι:

ΜΑΡΙΑ-ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΙΑΖΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΜΑΡΙΑ-ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ INSPIRE)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΙΑΖΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ
ΝΑΝΑ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ
ΕΥΦΡΩΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΜΠΙΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΕΛΛΥ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ-ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΟΑΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΜΠΙΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΕΝΙΖ ΓΙΑΤΡΑ
ΜΑΡΙΑ-ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΤΑ, ΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ, ΜΑΡΙΑ-ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑ

Φαίνεται πως όλοι απήλαυσαν το coctail party ανάμεσα σε τόσα υπέροχα δημιουργήματα διακόσμησης.

Ελπίζουμε να πήραν ιδέες από την Dome Deco!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr