Αυτή είναι η 24χρονη Τουρκάλα καλλονή-διαιτητής που έκανε άνω-κάτω το ποδόσφαιρο - Τιμωρήθηκε επειδή διέρρευσε βίντεο να κάνει sex με 61χρονο παράγοντα (φωτό & βίντεο)

Πρόκειται για προϊόν ΑΙ, υποστηρίζει η Ελίφ Καρααρσλάν για το βίντεο που κυκλοφόρησε

H 24χρονη καλλονή, Ελίφ Καρααρσλάν διαιτητής έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία μετά την τιμωρία της για 90 μέρες από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας επειδή κυκλοφόρησε βίντεο με την ίdια να κάνει sex με τον 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας Ορχάν Ερντεμίρ.

Η νεαρή διαιτητής υποστηρίζει ότι δεν είναι αυτή στο βίντεο, αλλά δημιούργημα Τεχνητής Νοημοσύνης και έκανε έφεση κατά της τιμωρίας της.

«Έχω μπροστά μου έναν μακρύ δρόμο αλλά θα βγω πιο δυνατή και πιο καθαρή. Δεν θα κλάψω, δεν θα ουρλιάξω, δεν θα στενοχωρηθώ. Αυτά δεν είναι πράγματα που θα έκανα εγώ, αυτά δεν είμαι εγώ. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου μέχρι τέλος» δηλώνει η Ελίφ Καρααρσλάν.

 

«Αν εξετάσει κανείς το βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι η εικόνα δεν είναι καθαρή και ότι τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι προϊόν μοντάζ από έναν υπολογιστή» λέει ο δικηγόρος της.

Δείτε φωτό της Ελίφ Καρααρσλάν

 

Καταστράφηκε η καριέρα μου λέει ο Ερντεμίρ

Ο 61χρονος Ερντεμίρ, ο οποίος διετέλεσε διαιτητής FIFA από το 1999 έως το 2002, λέει ότι η φήμη του καταστράφηκε.

«Η καριέρα μου ως διαιτητής και παρατηρητής, την οποία είχα διατηρήσει με υπερηφάνια για πάνω από 30 χρόνια χωρίς καμία σκιά, έχει καταστραφεί. Έχω εξευτελιστεί στα μάτια της οικογένειάς μου και των φίλων μου» δήλωσε ο 61χρονος στην Sun.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr