Φλόριντα-Τυφώνας Milton: Μετεωρολόγος ξεσπά σε κλάματα on air - “Συγγνώμη, αυτό είναι απλά…φρικτό”

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του

Σε συναγερμό βρίσκεται ολόκληρη η Φλόριντα εν αναμονή του τυφώνα Milton, ο οποίος, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα πλήξει με πρωτοφανή σφοδρότητα την περιοχή, με τους κατοίκους να προχωρούν σε προετοιμασίες και εκκενώσεις πριν χτυπήσει το φαινόμενο.

Ενδεικτικό του τι περιμένουν οι ειδικοί να συμβεί είναι το ξέσπασμα του μετεωρολόγου John Morales από τη Φλόριντα που έγινε viral, καθώς δάκρυσε στον αέρα ενώ μετέδιδε τις μετεωρολογικές προβλέψεις για τη σφοδρότητα του τυφώνα Milton.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο John Morales, ο μακροβιότερος τηλεοπτικός μετεωρολόγος στη Νότια Φλόριντα, εμφανίστηκε ζωντανά στο NBC6 για να ενημερώσει σχετικά με τον τυφώνα, που αναβαθμίστηκε σε κατηγορίας 5. “Είναι ένας απίστευτος, απίστευτος, απίστευτος τυφώνας. Έχει πέσει…” έλεγε ο Morales όταν σταμάτησε, φανερά συγκινημένος. “Έχει πέσει κατά 50 millibars σε 10 ώρες,” είπε με τρεμάμενη φωνή. “Συγγνώμη, αυτό είναι απλά…φρικτό.”

“Οι μέγιστοι σταθεροί άνεμοι φτάνουν τα 160 μίλια την ώρα, και η καταιγίδα συνεχίζει να ενισχύεται στον Κόλπο του Μεξικού, όπου, όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι θάλασσες είναι απίστευτα, απίστευτα ζεστές. Ρεκόρ ζέστης, όπως ίσως μαντεύετε.

Ξέρετε τι το προκαλεί αυτό, δεν χρειάζεται να σας το πω. Η υπερθέρμανση του πλανήτη, η κλιματική αλλαγή που οδηγεί σε αυτό και γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη απειλή...” συνέχισε ο Morales, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε ακόμη: Απίθανης τεχνολογίας βίντεο: Ο τρομακτικός κυκλώνας Milton καταγράφεται με δορυφόρο από το διάστημα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr