Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο νονός της κόρης του - "Τον διάλεξα για την ευγένεια & το ταλέντο του - Ήθελα αυτό το λάδι" (βίντεο)

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Πρωίαν σε είδον" βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί αποφάσισε να κάνει νονό της κόρης του, τον Κωστή Μαραβέγια.

«Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση.


Διάλεξα τον Κωστή ως νονό για την ευγένειά του, ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο. Η ευγένειά του πηγάζει από μία πολύ ομαλή αισιοδοξία. Δεν τον έχω δει ποτέ να τσαντίζεται, να θυμώνει ή να χάνει τον έλεγχο. Αυτό το ήθελα για λάδι στην κόρη μου. Εγώ είμαι οξύθυμος».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάνος Μουζουράκης και η αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου στην Αίγινα και λίγους μήνες μετά έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά - Η Μαριλού Κόζαρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η επόμενη μέρα από τον υπέροχο γάμο τους - Με αέρινο boho look στο after wedding party (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο παραμυθένιος γάμος στην Αίγινα - 6 κουμπάροι και δεκάδες celebrities (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr