Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν θέλω άλλο την τέφρα της στο σπίτι μου – Πρέπει να λήξει αυτό το θέμα» - Τι λέει ο στενός της φίλος, Χάρης Παπαδόπουλος (βίντεο)

«Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, να κρατάς τη ζωή ενός ανθρώπου», πρόσθεσε.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου και ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη σχετικά με το ζήτημα της τέφρας της.

Ο καλύτερος της φίλος, Χάρης Παπαδόπουλος όταν έγινε η καύση της σορού της ηθοποιού πήρε την τέφρα σπίτι του με σκοπό να εκπληρώσει την επιθυμία της.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Παπαδόπουλος είπε: «Έχω την τέφρα, την πήρα νόμιμα από τη Ριτσώνα, με την υπογραφή του διευθυντή. Όχι, δεν τη θέλω εδώ, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, να κρατάς τη ζωή ενός ανθρώπου. Πρέπει αυτό το πράγμα να τελειώσει. Έχω ζητήσει να συναντηθώ με το Χαμόγελο του Παιδιού, να δούμε αν θα γίνει αυτό που είπαν στη Μαίρη τότε».

Δείτε το βίντεο:


Στη συνέχεια τόνισε: «Της έλεγαν τότε της Μαίρης ότι θα γίνει ένα μουσείο κλπ. Η Μαίρη πάντα έλεγε ότι θέλει η τέφρα της να σκορπιστεί στο Σούνιο, αυτή ήταν η επιθυμία της. Έχω ζητήσει συνάντηση με το Χαμόγελο, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Βλέπω μια αδιαφορία, το κτήμα έχει εγκαταλειφθεί, η μάντρα έχει πέσει».

Πιο συγκεκριμένα, η αείμνηστη ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία της να σκορπιστούν οι στάχτες της είτε στο Σούνιο, είτε να παραμείνουν στο κτήμα της στην Παιανία, σε περίπτωση που τελικά, το σπίτι της γίνει μουσείο.

Διαβάστε ακόμα: Vintage video, 1981: Η αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου θυμάται την γλυκόπικρή πρώτη μέρα του σχολείου – Πως αντέδρασε η μαμά της στο πρώτό της λάθος;

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Χρονοπούλου: Θα γινόταν σήμερα 91, η μεγάλη star του ελληνικού κινηματογράφου – Flashback στις πιο εμβληματικές στιγμές – Η άτυχη προσωπική ζωή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr