Τaylor Swift – Travis Kelce: Χωρίζουν; - Το μυστήριο με το «συμβόλαιο» χωρισμού & η απουσία της pop star από τα γενέθλιά του (φωτό)

Αν πάει στο αποψινό παιχνίδι ράγκμπι του Travis, τα αλλάζει όλα!

Οι θαυμαστές της Taylor Swift και του Travis Kelce ανακουφίστηκαν όταν ένα «συμβόλαιο» που διέρρευσε και αποκάλυπτε την ακριβή ημέρα του χωρισμού τους καταγγέλθηκε ως ψεύτικο.

Ο κ. Kelce κάλεσε τους δικηγόρους και διεύθέτησαν το θέμα, όμως πράγματι το κοινό δεν τους έχει δει μαζί από την ημερομηνία που αναγράφεται στο «συμβόλαιο».

Η δισεκατομμυριούχος ποπ σταρ εθεάθη για τελευταία φορά να υποστηρίζει τον σύντροφό της και αρχηγό του Κάνσας Σίτι στο Arrowhead Stadium στις 24 Σεπτεμβρίου, τέσσερις ημέρες πριν από την υποτιθέμενη ημερομηνία διάλυσης.

Στο χρόνο που προφανώς πέρασαν χώρια, η Taylor έχασε τα 35α γενέθλια του Travis το Σαββατοκύριακο.

Είναι πιθανό η τραγουδίστρια να κάνει πρόβες για το σκέλος της περιοδείας της στο Μαϊάμι Eras Tour αυτόν τον μήνα, η απουσία της Taylor από τα γενέθλια του Travis έχει τροφοδοτήσει εικασίες μεταξύ των θαυμαστών, αλλά σύμφωνα με τον Travis, το ζευγάρι θα επανενωθεί δημόσια σήμερα όταν οι Chiefs κληθούν να αντιμετωπίσουν τους New Orleans Saints.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Taylor δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ήθελε να σχολιάσει τον χωρισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Taylor πέταξε από τη Νέα Υόρκη στο σπίτι του Kelce την Δευτέρα.

Αφού πέρασαν δύο ημέρες μαζί, η Swift λέγεται ότι έφυγε από τον Kelce για να μπορέσει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Η Swift δεν ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τους Kansas City να κερδίζουν τους Los Angeles Chargers με 17-10 την περασμένη Κυριακή. Όμως, σύμφωνα με μια πηγή, η απουσία της δεν αποτελεί ένδειξη ότι το ειδύλλιό της με τον Kelce ψύχεται.

Image

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πηγές, η απουσία του Taylor από τους εορτασμούς γενεθλίων του Travis το Σαββατοκύριακο βύθισε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές στην αβεβαιότητα.

Image

Παρά το γεγονός ότι έχασε τους Chiefs στα τελευταία δύο παιχνίδια και τους εορτασμούς γενεθλίων του Kelce, ο παίκτης του ράγκμπι δήλωσε: «Ξέρω ότι έρχεται για το παιχνίδι».

Το έπος της σχέσης πρόκειται να συνεχιστεί απόψε καθώς οι θαυμαστές περιμένουν να δουν αν η Taylor θα εμφανιστεί στο παιχνίδι του Travis.

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift υμνεί τον σύντροφό της, Travis Kelce στα VMAs: «Ό,τι αγγίζει αυτός ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ευτυχία, διασκέδαση & μαγεία – Τον ευχαριστώ για όλα» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: Ξεπέρασε την Rihanna & έγινε η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο - Με περιουσία 1,6 δισεκατ. δολάρια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr