Επικίνδυνοι άνεμοι σαρώνουν τη Φλόριντα, ώρες πριν την άφιξη του κυκλώνα Milton – Ξεριζώνονται δέντρα, σπίτια καταστρέφονται σαν σπιρτόκουτα (φωτό)

Τεράστιες οι καταστροφές από το πέρασμα του κυκλώνα Milton

Επικίνδυνοι άνεμοι μαίνονταν σε όλη τη Φλόριντα ώρες πριν φτάσει στην ξηρά ο κυκλώνας Milton, με ανεμοστρόβιλους που παράγονται από την καταιγίδα να ρίχνουν δέντρα, να καταστρέφουν τροχόσπιτα και να αναποδογυρίζουν ένα φορτηγό. 

Οι ζημιές επιδείνωσαν τα προβλήματα για τους κατοίκους που προετοιμάζονται για τις ισχυρές ριπές και νεροποντές της καταιγίδας.

Ο Milton έφτασε στη Φλόριντα τα μεσάνυχτα. Οι αξιωματούχοι στην Τάμπα φοβόντουσαν μια καταστροφική καταιγίδα στην περιοχή που θα μπορούσε να φτάσει τα 12 με 15 πόδια, σχεδόν διπλάσια από όσα είδε η πόλη κατά τη διάρκεια του τυφώνα Elen τον περασμένο μήνα.

Δείτε φωτό Instragram/paulratje

 

Δείτε ακόμα: Εικόνες αποκάλυψης τα βίντεο από τον κυκλώνα Milton στη Φλόριντα: Αναφορές για νεκρούς - Διαλυμένα σπίτια, άνεμοι ταχύτητας 195χλμ/ώρα, κύματα 4,5 μέτρων, δείτε

 

Διαβάστε ακόμα: Φρικιαστική προειδοποίηση για τον τυφώνα Milton: «Γράψτε με μαρκαδόρο το όνομά σας στο δέρμα σας- Θα πεθάνετε, αν δεν φύγετε» - Δείτε live εικόνες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr