Τέιλορ Σουίφτ: Έκανε δωρεά 5 εκατ. δολ. για τους πληγέντες από τον τυφώνα Milton - "Σε ευχαριστούμε που στέκεσαι μαζί μας"

Το ευχαριστώ της διευθύνουσας συμβούλου της ΜΚΟ, "Feeding America"

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μίλτον που προκάλεσε αμέτρητες καταστροφές σε περιουσίες κατοίκων στη Φλόριντα.

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια - η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, με περιουσία 1,6 δισ. δολ. - πρόσφερε το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Feeding America.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Feeding America, Claire Babineaux-Fontenot, ανέφερε σε δήλωσή της στον λογαριασμό X του ομίλου: «Σε ευχαριστούμε, Τέιλορ, που στέκεσαι μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και τη βοήθεια των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει δωρεά

Είναι γνωστή για την υποστήριξη εράνων, κάνοντας δωρεές σε 1.400 τράπεζες τροφίμων Trussell στο Εδιμβούργο, το Λίβερπουλ, το Κάρντιφ και το Λονδίνο - τις πόλεις όπου εμφανίστηκε αυτό το καλοκαίρι.

Η τραγουδίστρια έδωσε πρόσφατα 100.000 δολάρια σε έρανο για την οικογένεια μιας γυναίκας που έχασε τη ζωή της από πυροβολισμούς στους εορτασμούς του Super Bowl των Kansas City Chiefs.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Η στιγμή που ο κυκλώνας Milton διαλύει την στέγη του γηπέδου baseball στην Τάμπα της Φλόριντα – Τον πήρε και τον σήκωσε

Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι τα νέα βίντεο της ΝASA: Το ένα δείχνει το «μάτι» του κυκλώνα Milton & το άλλο τις μυριάδες αστραπών που φωτίζουν ανά κλάσμα δευτερολέπτου τον ουρανό

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο ο διάσημος δημοσιογράφος του CNN Anderson Cooper, μέσα στον κυκλώνα Milton μεταδίδει live με καταρρακτώδη βροχή – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr