Πρίγκιπες Χάρι & Γουίλιαμ: Παρόντες & εκείνοι στα πάρτυ του ράπερ, Diddy - Γιατί σταμάτησαν οι προσκλήσεις;

Ο διάσημος παραγωγός μετά από λίγο δεν τους προσκαλούσε

Υπήρξε μια εποχή που ο Sean Combs (Diddy), Αμερικανός ράπερ και παραγωγός, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή για κατηγορίες βιασμού, επιθέσεων και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, δεν παρέλειπε ποτέ να στείλει μια πρόσκληση στους γιους του Καρόλου Γ' για τα διάσημα πάρτι του όπου επικρατούσε η ακολασία ...

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συναντήθηκαν στις 1 Ιουλίου 2007 πρώτη φορά με τον Diddy.

Ήταν κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργανώθηκε στο στάδιο Wembley, στο Λονδίνο, στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Οι royals είχαν προσκαλέσει όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες της ποπ εποχής να εμφανιστούν στη σκηνή, όπως ο Έλτον Τζον, η Λίλι Άλεν, το συγκρότημα Take That, καθώς και οι Αμερικανοί ράπερ Κάνιε Γουέστ και Πάφ Ντάντι – με το αληθινό του όνομα Σον Κόμπς, γνωστός επίσης με τα ψευδώνυμα P. Diddy και σήμερα απλώς Ντίντι.

Αλλά με φόντο την εκκρεμή υπόθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην οποία ο μεγιστάνας της μουσικής Ντίντι κατηγορείται από εκατοντάδες γυναίκες (συμπεριλαμβανομένων αρκετών ανηλίκων κατά τη διάρκεια των γεγονότων) για βιασμούς, επιθέσεις και σεξουαλική εκμετάλλευση, αυτή η συναναστροφή προκαλεί ανησυχία.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα μέσα ενημέρωσης συγκρίνουν την υπόθεση Ντίντι με την έκταση των υποθέσεων Έπσταϊν – μετά την οποία ο πρίγκιπας Άντριου αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή (έπειτα από κατηγορίες βιασμού) ενώ προβλέπουν ότι αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα #MeToo της μουσικής. »

Δείτε τη viral φωτογραφίες με τα αδέρφια να διασκεδάζουν σε ένα πάρτυ του ράπερ:

Ευτυχώς, σε αντίθεση με τον θείο τους, τον δούκα του Γιορκ, ο οποίος είχε μακροχρόνια φιλία με τον επιχειρηματία Τζέφρι Έπσταϊν, οι Γουίλιαμ και Χάρι δεν είχαν διατηρήσει στενές σχέσεις με τον ράπερ, ο οποίος είναι τώρα φυλακισμένος και περιμένει τη δίκη του.

Ωστόσο, λαμβάναν προσκλήσεις για χρόνια στα διάσημα πάρτι του, τα οποία τώρα εξετάζονται με προσοχή από τους ερευνητές.

"Ο Ντίντι έδινε μεγάλη σημασία στο να τους προσκαλεί κάθε φορά. Όλες αυτές οι προσκλήσεις απορρίφθηκαν, και μετά τους αρραβώνες του Γουίλιαμ και της Κέιτ, ο Ντίντι κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερα να σταματήσει να τους προσκαλεί», δήλωσε πρόσφατα ο Αμερικανός δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσεν στο μικρόφωνο του Fox News.

«Οι σύμβουλοί τους στο παλάτι τους απέτρεψαν από έναν τεράστιο σκάνδαλο»

Δείτε τη συνέντευξη του Diddy:

Καλεσμένος το 2011 στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον, μια βρετανική εκπομπή, ο ράπερ P. Diddy επιβεβαίωσε στον παρουσιαστή ότι είχε παραιτηθεί από το να προσκαλεί τους γιους της Νταϊάνα στα πάρτυ του.

«Μη χαλάσεις τον βασιλικό γάμο τους!», τον είχε παρακαλέσει τότε ο Γκράχαμ Νόρτον.

Να πούμε ότι ο Diddy προσκαλούσε τόσο τον Ουίλιαμ όσο και τον Χάρι όταν ήταν νέοι, που έμπλεκαν και οι ίδιοι σε μπελάδες.

Προφανώς, μιλάμε για την εποχή που οι δύο πρίγκιπες ήταν συχνά στα πρωτοσέλιδα των tabloids ως party animals με καμώματά τους σε νυχτερινά κέντρα μέσα και γύρω από το Λονδίνο.

Το χειρότερο αποφεύχθηκε, και λίγους μήνες αργότερα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ παντρεύτηκαν και απέκτησαν από τότε τρία όμορφα παιδιά, ενώ αργότερα ο Χάρι παντρεύτηκε την Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε ακόμη: Diddy: Μόνο η μητέρα του τον υποστηρίζει – Τα σεξουαλικά εγκλήματα, οι φόνοι που του καταλογίζουν & οι ταινίες πορνό με πρωταγωνιστές, μικρά παιδιά (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Diddy: Διάσημοι στα party οργίων & ναρκωτικών του ράπερ – Aπό τον Leonardo DiCarprio & την Beyonce ως την Paris Hilton & την JLo (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr