Υπόθεση Πελικό: Κατέρρευσε στο δικαστήριο η Ζιζέλ στην περιγραφή βιαστή της – «Έψαχνα για σεξουαλική σύντροφο. Νόμιζα ότι ικανοποιούσα το ζευγάρι»

Η Ζιζέλ Πελιικό αποχώρησε από την ακροαματική διαδικασία σοκαρισμένη από την κατάθεση ενός εκ των βιαστώ της με τη βοήθεια ψυχολόγου

Η Ζιζέλ Πελικό γυναίκα σύμβολο όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο κατέρρευσε χθες στο δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη του συζύγου της και ακόμα 49 ανδρών που τη βίαζαν με όσα κυνικά άκουσε από έναν από τους βιαστές της.

Ο Ντομινίκ Πελικό, ο σύζυγος έχει παραδεχθεί ότι επί 10 χρόνια νάρκωνε τη γυναίκα τους και μετά καλούσε άγνωστους από chat στο διαδίκτυο για να τη βιάσουν.

Η 72χρονη Ζιζέλ στη δίκη στην Αβινιόν ξαναζεί τη δεκαετία κακοποίησης.

Αναγκάστηκε να δει τα βίντεο με τους βιασμούς που κατέγραφε ο Ντομινίκ και να ακούσει τις ανατριχιαστικές περιγραφές των κακοποιητών της.

Όμως η κατάθεση του Vincent C. την οδήγησε σε κατάρρευση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φύγει από την αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας με τη βοήθεια ψυχολόγου.

 

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Πελικό: Αυτοί είναι οι βιαστές της Ζιζέλ - Πυροσβέστης, διευθυντής σούπερ μάρκετ, ζωγράφος, διακοσμητής, επιχειρηματίας, οδηγός αγώνων

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Vincent C., ένας ξυλουργός που περιγράφηκε από τη Le Monde ως «αλκοολικός, χρήστης κάνναβης, περιστασιακός χρήστης κοκαΐνης και ήδη καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία», αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού με επιβαρυντικές συνθήκες, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Ανέφερε στο δικαστήριο ότι επισκέφθηκε το διαβόητο φόρουμ coco.fr, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Ντομινίκ για να οργανώνει τους βιασμούς: «Ήταν πολύ γρήγορο. Συνδέθηκα και μέσα σε μισή ώρα είχε κλειστεί το ραντεβού».

Η Ζιζέλ αποχώρησε αμέσως μετά την κυνική παρατήρηση του Vincent C. ότι είχε ελάχιστες «επιλογές» για ευκαιρίες να κάνει σεξ με άτομα από το φόρουμ: «Δεν είναι και σούπερ μάρκετ, ε, Coco!».

Παρά τα όσα είπε, επισκέφθηκε το σπίτι στο Mazan τουλάχιστον δύο φορές, σύμφωνα με τα αρχεία του Ντομινίκ, μία φορά στις 27 Οκτωβρίου 2019 και ξανά στις 11 Ιανουαρίου 2020.

Δείτε ακόμα: Αρχεία Πελικό: «Νύχτα 24/2/2020 βιασμός με τον πυροσβέστη Ζακ- Δάχτυλα & στοματικό» - Η Ζιζέλ έκλεισε τα μάτια της στην προβολή των βίντεο μέσα στη δίκη 

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν αμφισβήτησε τα όσα οργάνωσε ο Ντομινίκ, ο Vincent C. απάντησε: «Έψαχνα για σεξουαλική σύντροφο. Δεν σκέφτεσαι εκείνες τις στιγμές».

Πρόσθεσε ότι πίστευε πως η πρόσκληση του Πελικό να βιάσει τη σύζυγό του ισοδυναμούσε με πρόσκληση και από την ίδια.

«Όταν ο σύζυγος μου λέει: “Έχει πάει για ύπνο, θα την ξυπνήσουμε”, αυτό δεν άφησε καμιά αμφιβολία στο μυαλό μου ότι δεν είχε τη συναίνεση της γυναίκας του», δήλωσε.

Όταν τον ρώτησαν αν γνώριζε ότι η συναίνεση δεν μπορεί να δοθεί από τρίτο άτομο, απάντησε: «Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι ικανοποιούσα περισσότερο το ζευγάρι παρά τον εαυτό μου».

Η μαζική δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Πελικό - 54χρονος πολιτικός μηχανικός καταθέτει: "Την βίασα, βλέπω εφιάλτες - Έστειλα φωτό με το μόριο μου, είδα την Ζιζέλ ναρκωμένη με 5 άνδρες"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr