To eirinika προτείνει τους 5 πιο cool & stylish τρόπους να φορέσετε το πουκάμισό σας – Eίναι το ultra chic & classy item της season (φωτό)

Ανακαλύψτε τους!

Το φθινόπωρο, η μετάβαση από τις καλοκαιρινές ενδυματολογικές επιλογές στις πιο ζεστές και στιλάτες εμφανίσεις, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργικότητα και πειραματισμό. 

Ένα πουκάμισο, αυτό το κλασικό και διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, μπορεί να φορεθεί με τόσους τρόπους που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σας και θα ανανεώσουν το στυλ σας. 

Εξερευνήστε και δοκιμάστε διαφορετικούς συνδυασμούς για να απολαύσετε την ομορφιά της φθινοπωρινής μόδας και να δημιουργήσετε εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Ως τζάκετ: Φόρεσε το πουκάμισο ανοιχτό πάνω από ένα απλό T-shirt σαν να ήταν ελαφρύ τζάκετ.

pinterest

Με παντελόνι culottes: Συνδύασε το πουκάμισο με ένα παντελόνι culottes για ένα κομψό και σύγχρονο αποτέλεσμα.

 

pinterest

Με φθινοπωρινές φούστες: Συνδύασε το πουκάμισο με μια φούστα με κρόσσια ή μια φούστα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις για ένα πιο θηλυκό look.

pinterest

Τhe casual-chic look: Μπορείτε να βάλετε το πουκάμισο σας με τζιν για να πάτε για έναν καφέ.

pinterest

Κάτω από φόρεμα: Φόρεσε το πουκάμισο κάτω από ένα αμάνικο φόρεμα για να δημιουργήσεις ένα πολυεπίπεδο look.

pinterest

Εσείς ποιο τρόπο θα δοκιμάσετε;

Διαβάστε ακόμα: Το eirinika προτείνει τους 4 πιο ωραίους τρόπους να βάλετε το jean σας φέτος το φθινόπωρο – Το timeless & must have κομμάτι κάθε ντουλάπας (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ήρθε η εποχή του oversized μπλέιζερ! Το eirinika σου προτείνει 7+1 κομμάτια κατάλληλα για τη φετινή σεζόν - Άνετα & απόλυτα stylish!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr