Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών - Δυνατή & χαμογελαστή πλάι στον σύζυγο της, Γουίλιαμ (φωτό-βίντεο)

Έδειχνε μία κούκλα

Μία εμφάνιση-έκπληξη πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η πριγκίπισσα Κέιτ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ τον συνόδευσε κατά την επίσκεψη του στο Σάουθπορτ, δείχνοντας την υποστήριξη της στην κοινότητα μετά την τραγική επίθεση με μαχαίρι στις 29 Ιουλίου, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους και άλλα δέκα τραυματίστηκαν σοβαρά, σε ένα μάθημα χορού με θέμα την Taylor Swift.

Κάθισαν ανάμεσα στις οικογένειες του Bebe King, έξι ετών, της Elsie Dot Stancombe, επτά ετών, και της Alice Dasilva Aguiar, εννέα ετών, καθώς και της δασκάλας χορού Leanne Lucas, 35 ετών, η οποία επίσης χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης. 

Ο Axel Rudakubana, 17 ετών, συνελήφθη στον τόπο του εγκλήματος και κατηγορείται για πολλαπλές κατηγορίες δολοφονίας και απόπειρας δολοφονίας.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να συνομιλήσουν και με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χαρακτήρισε "ήρωες".

Για την περίσταση η Κέιτ φόρεσε ένα μακρύ καφέ παλτό, άκρως Φθινοπωρινό ενώ από μέσα επέλεξε ένα πουά burgundy φόρεμα.

Ολοκλήρωσε το κομψό της look με ασορτί γόβες και clutch.

Τα μαλλιά της όπως πάντα ανέμιζαν σε ελαφριές μπούκλες ενώ το μακιγιάζ της ήταν σχεδόν ανύπαρκτο δίνοντας έμφαση στη φυσική της ομορφιά.

Υπέροχη λεπτομέρεια ήταν τα κρεμαστά της σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της 42χρονης royal μετά την ανακοίνωση ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες.

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία 7χρονης στο Σάουθπορτ: Με τα μωβ κορδελάκια τους στα μαλλιά, με δάκρυα & λυγμούς οι συμμαθήτριες της, την αποχαιρέτησαν (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Με λευκό φέρετρο & ροζ λουλούδια κηδεύτηκε σε απέραντο θρήνο το ένα από τα 3 κοριτσάκια που σκότωσε ο μακελάρης του Σάουθπορτ (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: H 16χρονη καρκινοπαθής Λιζ για την γνωριμία της με την Πριγκίπισσα Kate & τον Πρίγκιπα William: «Τόσο υπέροχοι, γνήσιοι και ευγενικοί άνθρωποι» (φωτό)



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr