Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην καρδιολογική η Καίτη Γκρέυ - «Δεν έχει επαφή, κάποια στιγμή μίλησε, είπε ένα ''γειά''», είπε ο εγγονός της (βίντεο)

Η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Καίτης Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Σημειώνουμε ότι, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού υπέστη το βράδυ της Τρίτης (8/10), εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της μίλησε ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης στην πρωινή εκπομπή του Mega, "Buongiorno".

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση, δεν έχει επαφή. Κάποια στιγμή μίλησε, είπε ένα “γεια”. Οι γιατροί λένε ότι είναι κρίσιμα τα δύο πρώτα 24ωρα και επειδή είναι εγκεφαλικό πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά» ανέφερε αρχικά.


«Δεν θα το έλεγα ότι είναι αρκετά αισιόδοξοι. Από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε, τώρα, σήμερα έχει κάποια βελτίωση. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, είναι και άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, τα οποία υπήρχαν και πριν» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η Καίτη Γκρέυ - «Πολύ δύσκολη» η κατάσταση της (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Καίτη Γκρέυ, που πρόσφατα γιόρτασε τα 100 της χρόνια, αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων υγείας, ενώ τα τελευταία χρόνια, όπως έχει εξομολογηθεί και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, αδυνατεί να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα.

Ακούστε εδώ μερικές από τις επιτυχίες της:

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Η Καίτη Γκρέι έγινε 100 ετών - Ο θυελλώδης έρωτας με τον Ανδρέα Μπάρκουλη & η τρυφερή σχέση με τον Γιάννη Τσαρούχη

Διαβάστε ακόμη: Δύσκολες ώρες για την 99χρονη Καίτη Γκρέυ - Νοσηλεύεται στην εντατική (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δεν έχουν πει στην Καίτη Γκρέυ ότι πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr