Γιώργος Λιάγκας on camera: Ζητώ συγγνώμη, το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία – Ο δημοσιογράφος απολογήθηκε για το ρεπορτάζ γύρω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ (βίντεο)

Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου και ζητώ συγγνώμη, είπε ο Γιώργος Λιάγκας

O Γιώργος Λιάγκας ζήτησε on camera συγγνώμη σήμερα, για το χθεσινό ρεπορτάζ που έκανε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό» για το σπίτι του 31χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος πνίγηκε στην πισίνα.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν χωρά καμία δικαιολογία. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε όλη την ευθύνη και τόνισε ότι κανείς δεν φταίει από τη συντακτική ομάδα του παρά μόνο εκείνος. «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα, και να αφήσετε έξω το περιβάλλον μου και τους συνεργάτες μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια απόλυτα λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία για το πώς είναι το διαμέρισμα και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν ότι όταν πριν 2-3 εβδομάδες είχε καεί το σπίτι μου, και είπα ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ. Έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ δεν μιλάμε για ένα σπίτι που κάηκε και αποκαθίσταται, αλλά για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Ήταν λάθος μεγάλο, λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που, χωρίς να το θέλουμε, αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ζητώ συγγνώμη».


Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, οι αντιδράσεις γύρω από το εν λόγω ρεπορτάζ ήταν πολλές με την ΕΣΗΕΑ να συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη για να τεθεί το θέμα διαγραφής του Γιώργου Λιάγκα από την Ένωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr