Sarah Jessica Parker: Στην πιο πριγκιπική της εμφάνιση έβερ! Με ασημί τουαλέτα Oscar de la Renta & μακιγιάζ γεμάτο glitter (φωτό)

Ήταν οικοδέσποινα του Ballet Fashion Gala

Δεκάδες stars του Χόλυγουντ παρευρέθηκαν χθες το βράδυ (10/10) στο Fashion Ballet Gala στη Νέα Υόρκη.

Να σημειώσουμε ότι το ετήσιο "Fall Fashion Gala" του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης (New York City Ballet) είναι ένας λαμπερός θεσμός που ενώνει τον κόσμο του χορού και της μόδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το 2012, χάρη στην πρωτοβουλία της Sarah Jessica Parker, και από τότε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων από τον χώρο της μόδας και της ψυχαγωγίας.

Το Gala φημίζεται για τις μοναδικές συνεργασίες μεταξύ χορογράφων και σχεδιαστών, ενώ από την ίδρυσή του έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη του μπαλέτου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχαν διακεκριμένοι χορογράφοι όπως η Caili Quan και η Tiler Peck, ενώ τα κοστούμια σχεδιάστηκαν από διάσημους σχεδιαστές, όπως τον Gilles Mendel και τον Zac Posen.

Ανάμεσα τους η οικοδέσποινα, Sarah Jessica Parker ξεχώρισε με την πριγκιπική της εμφάνιση! 

Για την περίσταση, η 59χρονη επέλεξε ένα τέλειο φόρεμα με την υπογραφή, Oscar de la Renta.

Επρόκειτο για μία μοναδική off-shoulder δημιουργία σε ασημί χρώμα με μεταλλιζέ λεπτομέρειες και τούλι, που αναδείκνυαν τη θηλυκότητα της!


instagram @justjared

Απογείωσε το princess look της με ασορτί πέδιλα και λαμπερό τσαντάκι.

Το μακιγιάζ της ήταν επίσης άκρως glamorous με silver σκιές και glitter.

Τα μαλλιά της ήταν επιμελημένα σε μία υπέροχη sleek αλογοουρά.

Μερικά από τα ονόματα που περιελάμβανε το guest list ήταν: Brooke Shields, Justin Theroux, Tiffany Haddish, Dianna Agron ...

Διαβάστε ακόμη: Sarah Jessica Parker: Η 57χρονη ηθοποιός με statement sheer φόρεμα – Το συγκλονιστικό look των 4.263 ευρώ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Sarah Jessica Parker: Από σύμβολο της μόδας σε κακόγουστη fashionista – Τα 3 σύνολα του «new look» - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr