Good news για τον μικρό Γιαννάκη - Επέστρεψε νικητής από τις θεραπείες του στην Αμερική ο πιο αξιολάτρευτος οπαδός του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές στο αεροδρόμιο

Ο μικρός Γιαννάκης, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που ένωσε όλους τους Έλληνες, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά το χειρουργείο που υπεβλήθη στις ΗΠΑ.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλοί πολίτες τον περίμεναν με δάκρυα συγκίνησης στο αεροδρόμιο. Όταν τον αντίκρισαν, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν.

«Αισθάνομαι έτοιμος για όλα. Αισθάνομαι τη διαφορά, δε νιώθω να πονάω» δήλωσε ο μικρός Γιαννάκης στις κάμερες, όντας χαρούμενος.

Ο αδελφός του δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Μιλώντας για τον ήρωα μικρό αδελφό του, ξέσπασε σε κλάματα: «Νιώθω πολύ ωραία που τον βλέπω πάλι. Μου είχε λείψει, ήταν τόσο πολύ καιρό στην Αμερική.Περίμενα την ώρα και την στιγμή που θα έρθει πίσω» είπε.


Μιλώντας για την κατάστασή του, ο πατέρας του που στέκεται δίπλα του φύλακας άγγελος ισχυρίστηκε ότι πάει πολύ καλά και ότι συνεχίζει τις θεραπείες του: «Πήγαν όλα καλά. Έχει κάνει βελτίωση, κάνει κινήσεις που παλαιότερα δεν τις έκανε καν».

Σημειώνεται πως μαζί του θα είναι -όπως μέχρι σήμερα- όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που θα τον βοηθούν καθημερινά στα πρώτα του βήματα στην προσπάθειά του να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, να σταθεί στα πόδια του.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης μετά την επέμβαση για να περπατήσει: «Θα επιστρέψω σύντομα στην Τούμπα» - Έκανε τα πρώτα του βήματα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr