Πριγκίπισσα Ευγενία – Τζακ Μπρούκσμπανκ: Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει την 6η επέτειο γάμου του – Το τρυφερό μήνυμα της royal (φωτό)

"Η καλύτερη μέρα που ήταν που σε παντρεύτηκα... ευτυχισμένη 6η επέτειο αγάπη μου", γράφει.

Πριγκίπισσα Ευγενία γιορτάζει με τον καλό της τα 6 χρόνια ενός ευτυχισμένου γάμου.

Η μεγάλη κόρη του Πρίγκιπα Άντριου και ανιψιά του Βασιλιά Καρόλου διανύει 13 χρόνια κοινής πορείας με τον μεγάλο της έρωτα, τον Τζακ Μπρούκσμπανκ.

H ίδια η Πριγκίπισσα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram και στην λεζάντα έγραψε: 

"Η καλύτερη μέρα που ήταν που σε παντρεύτηκα... ευτυχισμένη 6η επέτειο αγάπη μου".

Πως ξεκίνησε αυτό το love story;

Στις 22 Ιανουαρίου 2018 το γραφείο του Δούκα της Υόρκης από το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ. 

Το ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια. Γνωρίστηκαν μεσώ φίλων στην Ελβετία, όπου εργαζόταν ο Μπρούκσμπανκ. Ο γάμος τους τελέστηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ στις 12 Οκτωβρίου 2018. Μετά τον γάμο η Ευγενία κράτησε το βασιλικό της τίτλο και παραιτήθηκε από την ονομασία "της Υόρκης". 

Επίσης πήρε το επώνυμο του συζύγου της και η επίσημη ονομασία της είναι πλέον Η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία, Κα. Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η Ευγενία γέννησε στις 9 Φεβρουαρίου 2021 στο νοσοκομειο Πόρτλαντ (στο ίδιο που είχε γεννηθεί και η ίδια) ένα γιο, τον Ώγκαστ Φίλιπ Χωκ.

Στις 30 Μαΐου του 2023 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος του ζεύγους, ο Έρνεστ Τζορτζ Ρόννι.

Η οικογένεια τους είναι πολύ δεμένη και το ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο!

Διαβάστε ακόμα: Χαρές για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας - Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πριγκίπισσα Ευγενία (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η πριγκίπισσα Eυγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank χέρι -χέρι - Λίγο πριν γίνουν γονείς για 2η φορά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr