Αποκάλυψη: Τι έδειξαν οι κάμερες για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ - Η βουτιά στην πισίνα, πως έχασε τις αισθήσεις του (βίντεο)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αναίσθητος στην πισίνα μετά τη βουτιά

Ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε στον πάτο τις πισίνας του σπιτιού του έχει συγκλονίσει όχι μόνο τη χώρα, αλλά και όλο τον κόσμο με εκατοντάδες αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας ομάδας ήταν επί 5 ώρες νεκρός στην πισίνα μέχρι να τον βρει ο σπιτονοικοκύρης μετά από αίτημα της συντρόφου του που τον αναζητούσε από την Αγγλία.

«Πνιγμός εντός ύδατος» το αίτιο θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με την νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να μάθουμε τι συνέβη.

Διαβάστε ακόμα: Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου και της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Σε περιμέναμε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του γιου σου» -«Θα σε αγαπώ για πάντα και πάντα»

Η αστυνομία έχει βρει βίντεο από κάμερες στο σπίτι και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί ενώ σύμφωνα με το MEGA στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο άτυχος ποδοσφαιριστής να φορά το μαγιό του, να κάνει βουτιά στη πισίνα και ξαφνικά να χάνει τις αισθήσεις του.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μια άλλη κάμερα, δείχνει τον Μπάλντοκ να είναι ήδη μπρούμητα γυρισμένος μέσα στην πισίνα.


 

Το μόνο που απομένει πλέον είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται σε 20 μέρες και που θα δείξουν γιατί ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε.

Το σώμα του επίσης δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε και ένα μπουκάλι και ποτήρια που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το περιεχόμενο του μπουκαλιού περιείχε αντισηπτικό και όχι αλκοόλ όπως είχε αναφερθεί αρχικά, ενώ και τα ποτήρια φέρεται να ανήκουν σε προηγούμενους χρήστες, καθώς δεν ταυτοποιούνται με το DNA του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Δείτε ακόμα: «Για σένα Τζορτζ Μπάλντοκ»: Η νίκη της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ αφιερωμένη στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους - Η συγκινητική ομιλία του Μπακασέτα πριν τον αγώνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr