Γαμο-βάφτιση για τον Απόστολο Ρουβά & την Φανή Γιαβρίδου: Το εντυπωσιακό πουπουλένιο νυφικό με τις πέρλες & η παραμυθένια τελετή (φωτό)

Στο πλευρό τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Ο Απόστολος Ρουβάς παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την Φανή Γιαβρίδου το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα.

Πέρα από τον μικρό παραμυθένιο γάμο, το ζευγάρι βάφτισε και τον γιό του.

Του έδωσαν το όνομα Αλκίνοος.

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους

Στο πλευρό τους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα τους εννοείται και ο αδελφός του Σάκης Ρουβάς με την καλλονή συζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

rouvas-5

Ο Απόστολος Ρουβάς έφτασε στην εκκλησία, κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο του και λίγο αργότερα η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της.

rouvas-3

rouvas-4

Ο γαμπρός φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, ενώ το νυφικό της Φανής Γιαβρίδου ήταν πραγματικά υπέροχο.

rouvas-2

rouvas-6

Ήταν ένα μάξι, ολόλευκο με διαφάνεια από την μέση και κάτω και λευκά κεντημένα πούπουλα. Οι τιράντες τους ήταν διακοσμημένες με πέρλες και το πέπλο ήταν παραμυθένιο.

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες και το νυφικό μακιγιάζ λαμπερό και εντυπωσιακό.

Για την ιστορία, το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά τη διάρκεια μιας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Το ζευγάρι κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και δεν του αρέσει η δημοσιότητα. 

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Ρουβάς: Ο αδερφός του Σάκη έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου, γέννησε ένα αγοράκι (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Τα αδέλφια Ρουβά σε μια σπάνια στιγμή – Ο Απόστολος φτιάχνει πίτσα & ο Σάκης δοκιμάζει – «Σαν να μου άνοιξε η όρεξη» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr