Κώστας Αρζόγλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Όταν της είπα ότι έχω όγκο έβαλε τα κλάματα – Της ζήτησα μια χάρη» (φωτό & βίντεο)

«Από την Αλίκη θυμάμαι τα πάντα. Μεγάλη σταρ!», πρόσθεσε.

Ο κορυφαίος ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «Weekenders».

Μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε την ζωή και την φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σχετικά με την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του, ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε: «Όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο αποχαιρετάς τα πάντα, φοβάσαι. Εκείνο τον καιρό κάναμε περιοδεία με την Αλίκη και στο Ηράκλειο μου είπαν ότι έχω όγκο!

Δείτε το βίντεο: 


Το είπα κατευθείαν στην Αλίκη και έβαλε τα κλάματα. Της είπα: «Μην κλαις, θέλω μια χάρη. Να παίξουμε σήμερα!». Το ξέρω ότι φαίνεται λίγο περίεργο αυτό, αλλά μου έκανε καλό. Δηλαδή το ότι στην εντατική είδα το φως στην άκρη του τούνελ… Αυτό το κουβαλάω σε όλη μου την ζωή και μου αρέσει και μου άλλαξε και διαδρομή!».

Κώστας Αρζόγλου: Το αστείο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης είπε ότι: «Από την Αλίκη θυμάμαι σχεδόν τα πάντα. Για να είμαστε ειλικρινείς η Αλίκη παρήγαγε η ίδια την εικόνα της, εκείνη καθοδηγούσε τα πάντα. Σαν συνεργάτης ήταν σαν σταρ. Μεγάλη σταρ!».

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Αρζόγλου: Τα προφητικά λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη - '' Ενιωσα ότι θα πεθάνω κι εσύ θα ζεις''

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Αρζόγλου: Η μεταθανάτια εμπειρία του - ''Η κουμπάρα μου, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν έντιμη και “σκύλα” ''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr