Demi Moore για Bruce Willis: «Είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του - Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα» (φωτό)

Ο ηθοποιός έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ντέμι Μουρ μίλησε για την κατάσταση υγείας της του πρώην άντρα της, Μπρους Γουίλις.

Ο ηθοποιός πριν από ένα έτος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια και αυτό του έχει αλλάξει την ζωή. 

Η Ντέμι Μουρ την Κυριακή ήταν καλεσμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons 2024 και άρπαξε την ευκαιρία να μιλήσει για τον πρώην σύζυγό της.

«Η ασθένεια είναι αυτό που είναι, ασθένεια. Και νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχόμαστε ακριβώς όπως είναι. Αλλά εκεί που βρίσκεται τώρα, είναι σταθερός», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε το πως προσπαθεί να μη σκέφτεται αυτό που ήταν κάποτε ο Μπρους Γουίλις, αλλά να αποδεχτεί αυτό που είναι σήμερα, όσο δύσκολο κι αν είναι.

«Αυτό που ενθαρρύνω πάντα ότι πρέπει να κάνει κανείς, είναι να συναντάμε τον ασθενή στο σημείο που βρίσκεται. Όταν κρατάς αυτό που ήταν στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι χαμένη υπόθεση. Αλλά όταν κατανοείς το πού βρίσκονται τώρα, νομίζω ότι είναι πιο γλυκό».

«Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα», δήλωσε κλείνοντας. 

Για την ιστορία, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Ντέμι Μούρ το 1987 και απέκτησαν τρεις κόρες : Ρούμερ Γουίλις (16 Αυγούστου 1988), Σκάουτ (20 Ιουλίου 1991) και Ταλούλαχ (3 Φεβρουαρίου 1994). 

Image

twitter

Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 24 Ιουνίου 1998 και υπέβαλλαν αίτηση διαζυγίου στις 18 Οκτωβρίου 2000.

Τώρα είναι και παππούδες, καθώς η μεγάλη τους κόρη, έφερε στην ζωή την εγγονή τους.

Διατηρούν άριστες σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Demi Moore, μανεκέν στα 61 – «Ζαλίζει» στο εξώφυλλο του Variety με το καλλίγραμμο & αδυνατισμένο σώμα της – Πιο sexy από ποτέ! (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Demi Moore: Η περιουσία της ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια – Πόσα από αυτά τα κέρδισε από το διαζύγιο με τον Bruce Willis (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr