Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Αυτό είναι το δώρο αξίας £36.000 που έλαβε όταν γεννήθηκε - Γιατί δεν το κράτησε ποτέ;

Δεν συμφωνούσε με τα αυστηρά πρωτόκολλα του παλατιού 

Στις πιο πολλές περιπτώσεις όταν γεννιέται ένα παιδί στέλνουμε κάρτα με ευχές ή κάποια ανθοδέσμη, ωστόσο αυτά στην royal οικογένεια της Αγγλίας δεν έχουν θέση!

Η κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γεννήθηκε το Μάιο του 2015.

Τότε, έλαβε ένα πανάκριβο δώρο αξίας £36.000  αλλά λόγω του ότι ήταν ακόμη μωρό δεν μπορούσε να το κρατήσει.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι προερχόταν από την Natural Sapphire Company, η οποία χάρισε μια ιδιαίτερη κουδουνίστρα φτιαγμένη από λευκό χρυσό 18 καρατίων και διακοσμημένη με διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια που σχημάτισαν τη βρετανική σημαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας για αυτή τη "συμβολική κίνηση": 

"Όταν η Κέιτ και ο Γουίλιαμ αρραβωνιάστηκαν με το εμβληματικό μπλε δαχτυλίδι από ζαφείρι που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, οι πωλήσεις μας από ζαφείρι αυξήθηκαν. Έτσι, με μεγάλη χαρά γιορτάσαμε τη γέννηση ενός νέου βασιλικού παιδιού".

"Θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κέιτ και τον Γουίλιαμ που έκαναν γνωστή την εταιρεία μας στον κόσμο, χαρίζοντας στη νεογέννητη μια ειδικά σχεδιασμένη βρεφική κουδουνίστρα, κατάλληλη για την πριγκίπισσα τους. Τα βρεφικά δώρα από πολύτιμα μέταλλα είναι μια παράδοση που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Η πολυτελής κουδουνίστρα, αξίας 45.000 δολαρίων (£36.000), είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18 καρατίων επενδεδυμένο με ζαφείρια, ρουμπίνια και διαμάντια που σχημάτισαν την σημαία της Αγγλίας".

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το πανάκριβο δώρο αξίας 36.000 λιρών που της έστειλαν αλλά της απαγόρευσαν αυστηρά να το κρατήσει

Εννέα χρόνια μετά μαθαίνουμε ότι τελικά τόσο η οικογένεια, όσο και το ίδιο το παλάτι του Κέσινγκτον αρνήθηκε να κρατήσει ένα τέτοιο δώρο, καθώς ήταν υπερβολικά ακριβό.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλά δώρα από επιχειρήσεις δεν γίνονται δεκτά.

Βέβαια, αυτό δεν σήμαινε ότι το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν θα έμενε χωρίς δώρο.


instagram @themountbattenwindsors

Ο παππούς της και Βασιλιάς Κάρολος της πρόσφερε να ιδιαίτερο ξύλινο αντικείμενο πολύ μικρότερης αξίας, αφού το κόστος του υπολογίζεται σε 25 λίρες.

Αυτό ναι, να το κρατήσουν!

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Την "ανέλαβε" η θεία της & πριγκίπισσα, Άννα - Πολύτιμες συμβουλές για να σταθεί δίπλα στον αδερφό της & μελλοντικό Βασιλιά, Τζορτζ

Διαβάστε ακόμη: Pippa Middleton: Με floral maxi φόρεμα & Chanel γυαλιά ηλίου πλάι στην αδελφή της, Πριγκίπισσα Kate – Οι τρυφερές στιγμές με την μικρή Charlotte (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr